Lollo

Bara om mig. Mina tankar. Mitt liv.

Gråten i halsen

Publicerad 2011-05-04 06:01:00 i Allmänt

Lucas är förkyld igen, detta innebär ALLTID att han får problem med sina stackars små öron,
Mammas älskade kille.

Igår åkte vi till akuten på HS för att försöka ordna till det här lite. Först fick jag gå till ÖNH akuten, men där kunde dom inte göra något då det inte var akut, jag förstår dom, men för mig som mamma är det akut när man son inte kan sova för att han har ont i örat eller öronen, detta resulterade i att jag fick bli inslussad på akuten, och jag tror sjuksköterskan förstod mig när jag nästan bröt ihop då jag sa att jag snart inte orkar mer ö-inflammationer.

Väl inne och läkaren kommit så hittade hon självklart rodnad i hans öra, o jag vet att det kommer att blomma ut
i öroninflammation, det gör det alltid, så varför ett undantag nu. Dom tog även ett CRP på honom, och det visade inget, hon skulle nämligen kolla om "han var påväg att bli sjuk". Väl hemma så somnade Lucas och sov ca 1 timme,
vi åt middag o jag tempade honom, då hade han fått feber, 38,8, han var ju inte påväg att bli sjuk...

Nu kanske ni undrar varför jag inte gick till vårdcentralen, jo för att där får man möta en läkare som säger: Oj det har inte läkt sen sista ö-inflammationen, här ni får antibiotika, och jag har ingen lust att ge honom det, för det tar inte. Ö-inflammation minst en gång i månaden sedan ett år tillbaka i princip är inte OK, så jag har nu fått remiss till öronspecialist, o tro mig, jag kommer för en gångs skull stå på mig och vägra lämna stället innan han har fått rör i öronen som hjälper till, alternativt ta bort hans polyper.

En liten rolig grej som inträffade igår var att när jag kom in på akutavdelningen med Lucas så hör jag ett barn skrika massor och ganska länge, jag reflekterade inte så mycket över det mer än att jag undrade vad dom gjorde för att få barnet så lesset.
En stund senare ser jag att Tina skrivit något i stil med på FB; "Då var man tillbaka på KS för allergireaktion".
Jag hoppade till, ringde Tina och hittade dom på Rum 1. Jag kopplade snabbt att det var V som skrikit, då han skulle få en adrenalinspruta mot sin allergiska reaktion, hihi, tyckte hemskt synd om honom, så han såg ut, men samtidigt skrattade jag lite för han såg vääääääldigt trött ut :)

Nu snöar det igen och idag ska pappa få lämna Noah på dagis..

Ha en bra dag!//L

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Louise Tocklin

Mamma till Noah, 7 år, Lucas, 5 år, och Caspian 1 år. Medial, undersköterska och sångerska!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela