Lollo

Bara om mig. Mina tankar. Mitt liv.

Lite ledsen...

Publicerad 2015-03-26 20:15:21 i Allmänt

Det blir jag när mina "vänner" talar om vilken oansvarig och bortprioriterande mamma jag är. Jag har ställt upp på mina barn i snart 8 års tid, och efter all jäkla skit jag fått börjar jag nu finna balansen i mitt liv, för jag anser att mina barn har rätt till att ha en mamma som mår bra. Vad jag även tycker är lågt är att göra idiotiska antaganden om hur jag tänker. Fråga mig istället för att prata OM mig. 

"Är det mig du syftar på i ditt blogginlägg" kommer jag få sms om, ja, känner du dig träffad så är det förmodligen dig jag menar. 

Jag är fan inte perfekt, men jag är bra precis som jag är, passar det inte är det bara att lämna mig ifred för jag behöver inte höra mer negativt nu. Det räcker nu.


/L

Min älskade son

Publicerad 2015-03-21 10:04:03 i Allmänt

"Jag känner dig, jag känner dig så väl., Dina fasor, dina våndor finns också i min själ. Du är mitt kött och blod. Det bär ett dyrbart namn, det är min kärlek utan villkor, Jag gör vad jag kan.

Så stor och stark på dagen, men så liten mitt i natten, när ingen ser, när ingen vet, kommer gråten mitt i skrattet.

Fem fingrar ska skydda dig. Ett är månen, ett är solen, ett är polstjärnan bakom molnen., Ett är hopp och ett är tro. Handens fem fingrar vaggar dig till ro.

Stort är mörkret nu., Månen är itu, men det är natten som gör dagen ljus och mitt ljus är du. Och denna jord är rund, finns här ingen annan som kan ge mig sån förtvivlan? Och som är lika sann.

Du blir rädd för dina skuggor, alla hot som aldrig når dig. jag ska sjunga dig ett löfte, och jag vet att du förstår mig.

Om du tänker dig den skogsväg, vi vandrar ibland, gick vi stigen ner till vattnet, Din hand är i min hand. Se så långt där ner i djupet, 
på botten av den sjön, där finns en silverskatt som glimmar, den är din inatt, Så slumra in och dröm." -Peter Lemarc, "Handens fem fingrar" 

Grattis på 1-årsdagen Caspian!




Hemgång!

Publicerad 2015-03-20 06:40:03 i Allmänt

Har i några dagar nu varit hos min stora kärlek och myst, idag blir de åka hem för att ikväll träffa lite vänner för att ta några öl, sen blir de möta lillebror för sällskap hem! 

Imorgon fyller min älskade Caspian 1 år, vad hände?! Känns som jag var på förlossningen igår, men mycket har ändå hänt som gjort att tiden känns som att den gått långsamt. Skilsmässa, tårar, skratt, vinster, förluster, men allt blir snart bra!

På söndag är det ett dagpass på jobbet som väntar, ska bli kul, älskar detta jobb, o alla kollegor är helt fantastiska, ingen dömer en, alla hjälper till om de blir problem! Precis som det ska vara på en arbetsplats!

Snart dags att starta dagen och sedan inleda helgen!

Ha en skön fredag alla!

//L


Ett spel med människor?!

Publicerad 2015-03-19 05:56:28 i Allmänt

Jag förstår inte i min vildaste fantasi hur man som människa kan sjunka så lågt utan att inse sina kommande konsekvenser.. Handlar det egentligen om att inte tänka efter före man utför sin handling? Att en människas nästan viktigaste uppgift är att sakta bryta ner en annan, trots att den borde inse att det faktiskt inte går, att man tar till precis ALLT för att försöka lyckas, trots att man försöker vinna tillbaka personen.. För mig är det helt vansinnigt! Jag tror på Karma, och vet att allt ont kommer slå tillbaka en dag så hårt att dessa människor kommer komma krypandes tillbaka, o be om förlåtelse.. Tyvärr fungerar det inte så.

Jag påstår inte att jag är perfekt, tack o lov för det, även jag gör mina fel, men jag lär mig av dom, och tänker nog en gång till innan jag utför en handling.

Under många år i min barndom, som nog alla redan vet, utsattes jag och mina syskon för allt möjligt vidrigt en förälder kan utsätta sina barn för. Jag nådde tillslut den punkten att jag faktiskt skulle vilja skicka ett tackkort där det står: "Jag är tacksam för allt du utsatt mig och mina syskon för. Och det enda du faktiskt lärt mig, är hur jag INTE vill vara, både som förälder och person."

Har inatt lekt elvisp och funderat över saker, vissa oväsentliga, vissa mer viktiga, men vet nu vad mina uppgifter i livet är....

Dags o fortsätta kaffeintaget!

Ha en skön dag allesammans!

//L

Jag är bara människa!

Publicerad 2015-03-18 21:36:32 i Allmänt

Det känns så skönt med de människor och vänner omkring mig som ser att jag börjar må bra igen. Jag krashade totalt, många har vänt mig ryggen på grund av att jag inlett ett förhållande med en kille som känns så rätt för mig. 

Jag har inte valt att "sticka" från mina barn, men dom har det bättre hos sin pappa med alla sina saker, sina dagliga rutiner och jag försöker träffa dom så gott det går. 

Jag försöker pussla ihop mitt liv, jag har många bitar kvar innan jag är färdig med  det, men jag har kommit en god bit på det. 

Nytt timmisjobb som jag trivs så bra på, helt makalöst roligt är det och passar mig så bra, önskar så jag kan få en nattjänst, sedan ett boende så jag kan få en ruljans på den delen med pojkarna. Älskar dom så mycket och det säger jag varje dag till dom. 

Jag är bara människa och gör nu vad jag behöver för att kunna må bra och få min vardag att fungera, ni som tycker det är fel får gärna hålla era kommentarer och tankar för er själva, jag ber inte om era åsikter och vill därför heller inte höra.


Ha en skön kväll alla!

//L

Massor!!

Publicerad 2015-03-12 06:29:00 i Allmänt

I måndags började jag nytt jobb, börjar med en timaställning, sedan kan det bli vikariat. Har jobbat båda dag och kvällspass nu, så roligt jobb! Känner mig avslappnad och känner inte alls samma oroskänsla som jag hade på mitt tidigare jobb, nivet känslan av "Undra vad jag kommer få skit för idag som jag gjorde fel igår". Alla kollegor är positiva, o skrattar mycket tillsammans och kommunikationen är på topp! Natten mellan lördag och söndag ska jag prova på nattpass, tror det passar mig bra just nu, så jag hoppas på det går bra det med o att jag inte är allt för trött! Jobbet då? Jo det är en avdelning på Kvinnokliniken, både förlösta och icke förlösta mammor, så det är massor med bebisar på plats, o så söta alla är och lyckan man ser i föräldrarna är oslagbar!
 
Igår åkte jag till pojkarna en sväng och pussades och kramades, trots att jag var så trött, så fick jag massor av energi av dom, mina älskade pojkar!
 
 
Ibland undrar jag hur människor tänker, uppsåtet till att såra, men dom lyckas inte riktigt, och i slutänden slutar det med att dom faktiskt står där själva med byxorna nerdragna och får skämmas, sorry, men sånt gillar jag, KARMA!
 
Jag har skjutit bort människor i mitt liv som är ute efter att snoka i allt. Jag har insett nu under skilsmässans gång vilka som faktiskt är mina vänner, som faktiskt bryr sig om mig. Susanne och Daniel, Phia, Erika, Marinela; Tur jag har er i mitt liv, annars hade jag aldrig orkat resa mig igen. Så glad att ni ger mig tiden att landa och att ni emellanåt skickar ett meddelande om att ni saknar mig, jag blir rörd, och en dag kommer jag finnas där för er, starkare än någonsin.
Det finns några jag inte nämner, men ni vet själva vilka ni är, ni har också en stor roll i mitt liv ska ni veta!
 
Nu är det dags att fortsätta med kaffet, ha en skön dag alla, det ska jag ha <3
 
//L

Märkligt...

Publicerad 2015-03-04 05:37:36 i Allmänt

Jag finner det märkligt att människor dömer mig för det som sägs bakom ryggen på mig... När ni ändå är där o pratar om mig, glöm inte att jag är steget före er och att genom sig själv känner man andra.

Ha en skön dag/L

Hmm...

Publicerad 2015-03-02 14:01:31 i Allmänt

När man trott man kan lita på människor, plötsligt kan man inte det, 
vad tusan gör man då?

Hmm...

Om

Min profilbild

Louise Tocklin

Mamma till Noah, 7 år, Lucas, 5 år, och Caspian 1 år. Medial, undersköterska och sångerska!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela