Lollo

Bara om mig. Mina tankar. Mitt liv.

Agressioner!

Publicerad 2012-01-26 09:09:59 i Allmänt

Jag blir fullständigt galen på att ongen inte bara kan svälja sina två tabletter som är hur små som helst, han tuggade sönder dom, så två småbitar kom ut igen, men dom svalde han, jag tror han förstår vinken nu med att bara stoppa in dom och svälja dom. Ska dock försöka köpa hem film-dragering, då kan han inte tugga sönder som lika lätt och dessutom smakar dom lite citron.
"Barn mellan 1-3 år är svårast att ge mediciner" Jo tack, för Noah som snart blir 5, blir helt lycklig när han får hem "Amimox"... 

Så nu sitter jag här, i min morgonrock, full med chokladglass som jag försökte gömma tablettena i, men men jag har i alla fall tvättstugan imorrn... 

Idag blir det jobb mellan 12-19:30 sen ska det hem och pluggas, ska påbörja mitt inlämningsarbete också som ska vara inne på söndag... STRESS!

Nåväl, dags att läsa om mitt absoluta ointressanta ämne: politik!

Jösses!

Publicerad 2012-01-23 08:18:09 i Allmänt

Nu har vi fått över allt från gamla lägenheten, plus att vi har slängt allt gammalt som bara ligger och inte används! Vi börjar få någelunda ordning på lägenheten här, så det känns skönt. Mycket kan jag inte packa upp eftersom dom kommer och tapetserar.. På ett sätt hoppas jag att de gör alla rum klara under två dagar, ena dagen spackel, andra tapetsera, men det blir ganska krångligt eftersom det skulle vara lättare att flytta runt möblerna in i andra rum istället.. Jag längtar tills vi får sätta upp hyllor och skåp, detta kommer bli kanonbra! En konstig sak är att badrummet blir dammigt hur fort som helst, jag skrubbade golvet för hand häromdagen, och tvättade av toaletten och handfatet och sådär, men igår när jag kikade så var det massor av damm igen :( Det kanske blir bättre när resten av lägenheten är städad, det är ju lite svårt att dammsuga när vissa möbler står huller om buller... Nåväl, Lucas tajmade in hög feber i fredags så han fick vara hemma från dagis, han hade feber på lördagen också, men fick ändå åka till min mamma med Noah för att sova där, febern försvann där, men han är helt låg, ögonen är röda på honom och han är trött hela tiden... Sen slog han visst i huvudet rätt rejält hos min mamma, tror inte hans dåsighet beror på det, då han varit lika dåsig hela tiden, och hade han haft hjärnskakning så hade han inte ätit igår, äh jag vet inte, jag låter denna dag få avgöra för om han ska få gå till läkaren eller ej... Känner inte för att skicka honom till dagis om han är så låg :S Jag har till tolv på mig i alla fall att bestämma om han ska va hemma imorrn också, sen får väl jag vaba isånt fall, Jesper måste verkligen till skolan... Nåväl, det finns värre problem i världen ;)

Vårt liv i kartong!

Publicerad 2012-01-19 06:00:22 i Allmänt

Igår fick vi hjälp av 5 kompisar att flytta, TUSEN TACK! Det är totalkaos hemma, men sålänge vi hittar kläder känns det ok! När jag kommer hem måste det dock pluggas, så jag kan göra närvaroprovet och inlämningen!!! Är så sjukt stressad över skolan, men jag fixar det hoppas jag! Här får ni röriga bilder från flytten:)

Flytt!

Publicerad 2012-01-18 07:29:32 i Allmänt

Idag flyttar vi!!! TJOHO!!! Här får ni se vilka tapeter vi valt, jag tror detta kommer bli kanoners!
Denna ska vi ha i sovrummet, med vita möbler.
Denna är likadan, fast vit då, denna ska vi ha som fondvägg i vardagsrummet...

Det är inte denna färg, men denna tapet vi ska ha i resterande vardagsrum.
Denna ska vara i hallen om jag minns rätt, det är lite silvrigt inslag i den som vi ska ha.
Denna ska pryda barnens rum, det kommer bli så fint med deras röda leksaks-backar och hyllor, liten touch av djungel/saga är tanken!

Tjingeling!

morfar.

Publicerad 2012-01-12 07:52:18 i Allmänt

Dom säger att det tar tid att läka en sorg.
Jag kommer alltid att sakna dig morfar, du lämnade oss alldeles för tidigt.
Jag kommer sakna att du alltid hade din älskade kamera i högsta hugg, var du än var.
Jag saknar tiden då jag var liten och kom hem till dig, ställde mig på en gammal pall och diskade.
Jag saknar stunderna som var som bäst ute på holmen.
Du hade ju säkert minst 10 år kvar hos oss, varför nu?
Jag hoppas att du blir väl omhändertagen var du än är!

"Jag har hört om en stad ovan molnen, ovan jordiska dimhöljda länder.
Jag har hört om dess solljusa stränder, och en gång, tänk en gång är jag där"...

En dag möts vi igen morfar...

Flytt, vin, skola och läkarbesök...

Publicerad 2012-01-05 06:52:40 i Allmänt

Japp, snart flyttar vi, och barnen ska få nästan helt nytt rum, det kommer bli så bra!!! Men i samband med detta så ska barnen till öronläkaren, Lucas ska kontrollera rören i sina öron, Noah ska kolla hur det står till eftersom han börjat få otit (öroninflammation) igen. Fast han har inte haft något sen jag bad om remissen, suck!

Ikväll ska jag dricka vin, en vän till oss ska nämligen ha utflyttningsfest, hon flyttar till Finland med sin lilla dotter :'(
Kommer sakna dom!!!

Nu är det dags att promenera till jobbet:)

Om

Min profilbild

Louise Tocklin

Mamma till Noah, 7 år, Lucas, 5 år, och Caspian 1 år. Medial, undersköterska och sångerska!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela