Lollo

Bara om mig. Mina tankar. Mitt liv.

Ja, jag är knäpp!

Publicerad 2014-10-29 06:23:22 i Allmänt

God morgon mina vänner!
 
Nu ska jag skriva en sak som jag kan få ångra, men det känns bra att skriva det, så då gör jag det.
 
För en tid sedan hittade jag en grupp på internet, "En sida om och för andligheter". Jag skummade igenom sidan och såg att många bad om att få bli "avlästa". Såklart la jag upp en bild på mig själv. Svaren jag fick var oslagbara och ingen där kunde veta hur jag kände och hur jag mådde. Även beskrivningar av bortgångna som dom omöjligt kunnat koppla till mig stämde till punkt och prickar. Sedan började även jag att läsa av människor jag inte kände, och ALLT jag kände in om dom stämde. Så nu är jag under ständig utveckling och lär mig mer och mer för varje dag om min mediala förmåga. Jag lägger olika kort för andra, mediterar, känner in. Jag har då insett varför jag inte mått bra i alla rum här hemma, detta för att vi haft "besök" av människor som vill ha hjälp. 
 
Mina vänner som säger att dom mår bra, tror inte att jag genomskådar dom, jag ser på en gång om dom inte säger som det är, och märker också om dom vill ha "hjälp" eller inte.
 
Kalla mig knäpp, men jag är fortfarande samma Lollo, jag har bara börjat se mer positivt på saker i mitt liv, och slutat ta in negativa saker, för det mår jag inte bra av.
 
Jag FÖRVÄNTAR mig nu, att ni som läser detta inte bombar mig med frågor, för jag ser inte längre in i framtiden som ni tror, däremot kan jag se vissa händelser, vissa kan jag dela med mig av, andra inte.
 
Nu ska jag fortsätta min morgonkaffe innan dagen börjar!
 
Namaste <3

Vår resa!

Publicerad 2014-10-28 05:54:45 i Allmänt

I torsdags bestämde vi oss för att jag och barnen skulle åka och hälsa på i Skåne 2 nätter, vi var på "Tivoli" i Köpenhamn, var på Råå och även hälsade på Jespers kusiner och mormor en sväng innan vi åkte hem.
 
Jag bestämde att vi köper mat att äta på tåget då det var i middagstid då vi skulle åka hem.
Vi sätter oss på våra platser o äter i lign och ro, tåget åker inte förräns 20 min senare än vad det ska, men det gjorde oss inget.
 
På kommer ett gäng som säger: den där platsen har jag på bokningen, vad konstigt säger jag, och visade dom att vi också hade bokat dom, vi svor alla åt företaget o tänkte att det var ju typiskt att dubbelboka!
Sedan säger en kvinna: Men Du, det står 26 oktober på dina biljetter, det var ju igår! VAAA VAD FAAASEN säger jag! I min vildaste panik smsar jag svärmor som bokat biljetterna, samtidigt som svetten börjar rinna och jag inser att jag måste få tag på konduktören. Han sa: Ja du, jag kan inget göra, ni får stå hela resan. VA sa jag, jag har tre barn med mig! "Ja det kan jag inte hjälpa, ni får boka nya biljetter under resans gång". Svärmor bokar nya från Nässjö, då fick vi i alla fall sittplatser! Jag satte Noah och Caspian på sina platser bredvid varandra, dom sov bägge så det var ju ok. Ett par bredvid dom säger: vilka platser har ni? Jag svarar och frågar konduktören om platsen bredvid en av dom var tom, vilket den var! "Vi flyttar oss så får du sitta nära dina barn" Tack snälla ni <3 När jag väl sätter mig och pustar ut, inser jag att det är 2 timmar kvar på resan! I 2 ½ timme har jag sprungit fram och tillbaka med Caspian i famnen, två trötta killar och började småskratta för mig själv. Jag var absolut inte arg, shit happends, men jag var så svettig att jag var tvungen i Mjölby att gå av snabbt för att få luft. Tåget rullade sakta sakta emellanåt och jag tänkte: Hoppas tåget blir så försenat att svärmor kan få tillbaka pengarna, men det blev bara 10 min försenat...
 
Väl hemma var det bums i säng då klockan var drygt 23:00. "Åh nejj" sa jag till Jesper, Lucas har ju logopeden imorgon 13:45.
 
Idag insåg jag att tiden för logopeden var igår, den 27:e, dessutom en ombokad tid... Idag tänker jag bara vara hemma mest med pojkarna och mysa!
 
Så vår resa till Skåne blev jätte mysig, lite kaosig, men idag skrattar jag åt allt!
 
Ha en skön dag allesammans <3
 

Nej, nej, nej!

Publicerad 2014-10-18 10:16:22 i Allmänt

Lollo, stanna upp.
Andas
Borsta av dig skiten!
Res dig upp och visa att du är bra precis så som du är, trots anklagelser och påhoppning!

Vad svårt!

Publicerad 2014-10-07 06:53:21 i Allmänt

All negativ energi försöker jag stöta bort, och även skriva bara positiva saker, det är inte så lätt! Men jösses vilken skillnad det känns i kroppen att ignorera negativa saker och se de positiva istället, alla borde prova! Ett glas faller pang på golvet, jahapp tänker jag, vilken tur att det inte var något värdefullt som åkte i golvet!

Igår köpte jag och Lucas en limpistol, vi skulle limma stenar, det fick ju sådär,  så den idén la vi åt sidan:)

Idag aka vi plocka pinnar och försöka oss på annan konst, sedan ska vi försöka göra flygande koppar, lite höst och juldekoration! 

Idag ska även en "hobbyskattesedel" skickas in, så gör jag rätt för mig på alla saker jag säljer som jag skapat!

Sugen för flytt till Skåne blir allt större, ett eget hus, lugn och ro i kropp o själ, nya positiva människor! Om jag kunde skullr jag köpa mig ett slott o ta med de som står mig närmast hjärtat så jag slapp ha den ångesttanken!

Nu vaknade lillfis här så det är dags att ta tag i dagen!

Kramar//L

Envis som få!

Publicerad 2014-10-05 20:10:24 i Allmänt

Under eftermiddagen har jag kommit på en hel del saker med mig:

-Jag är så pass omtänksam och mån om mina vänner att det är viktigare att dom mår bra och är lyckligare än mitt eget välmående.
 
-Jag är så bra. Jag fixar och trixar med allt hela tiden, vissa dagar är mer jäktiga än andra, det ordnas med läkarbesök, föräldramöten, tandläkarbesök, införskaffning av kläder, och skor.
 
-Jag är initiativrik. Det här stör många, jag är spontan i den mån jag kan, jag hittar alltid på något att göra som tillfredställer mig.
 
-Jag är envis. Jag ger mig oftast INTE förräns det blir som jag vill ha det, och det ska såklart bli ett bra resultat bakom det.
 
-Jag säger vad jag tycker. Det tycker inte heller många om, men jag har faktiskt slutat bry mig. Helt ärligt så skiter jag i om många inte håller med mig, vi är alla olika och det ska respekteras.
 
-Jag är en förbannat bra mamma. Mina barn är mina allt. Dom ska må bra, vara mätta, ha hela (förutom dom byxor som Noah vägrar sluta använda med hål på knät) och rena kläder och kunna få göra vad de känner för. Jag låter dom få köra på tills jag anser att deras betéende eller handlingar inte är ok. Jag låter dom få vara arga om dom är det, det måste man få vara ibland. Jag låter dom få gråta när dom vill det, ibland måste man bara gråta helt utan anledning.
 
-Jag är en sjujäklars bra fru! För mig är det viktigt att min man mår bra, trots att han aaaldrig lyssnar på mig eller emellanåt är vad jag kan tycka -lat. Jag sköter allt med barnens miljarders papper, och "stör" honom bara då jag inte får ihop det med tider. Han är min man, min absolut bästa vän!
 
 
En sak som jag avskyr egentligen är gnäll. Detta konstanta gnäll, på saker man inte ens kan påverka. Det gnälls på vädret exempelvis, Stanna inne om de regnar, eller pallra dig i ett par gummistövlar och var tyst, solen kommer knappast för att du går runt o surar över vädret. Regn är mysigt, det smattrar, såklart är det ju inte så kul om man blir dyngsur, men jag brukar oftast skratta av det, ingen har dött av regn förr! De där supervarma sommardagarna som man kan bada o sola, o sedan grilla med vänner! Snön, så himla vackert när den ligger som ett täcke och det är frisk luft ute och det knastrar under skorna när man går, och lyckan i barnens ögon då dom får åka pulka, är ju helt obeskrivlig!

Jag brukar säga att om det inte finns en lösning på problemet, så är det inget problem, då är det som det är och det är bara till att acceptera.

Nu verkar detta inlägget argt, kanske surt, men det är inte så jag menar. Jag ville bara komma fram till:
Att jag är så bäst på att vara Lollo, som bara Lollo kan <3

Underbara barn

Publicerad 2014-10-01 19:09:27 i Allmänt

På lördag släpar jag med Noah till "Underbara barn" mässan i Älvsjö!
Han kommer protestera så de skriker om de så jag får helt enkelt antingen bara säga att vi ska göra något kul eller muta med en slant haha!

Caspians dop blev riktigt lyckad, stort tack till alla som deltog denna dag för Caspian, och ännu mer tack för alla presenter och fina kort han fick!
Vi har fem faddrar till honom, dom alla är helt frälsta i honom så jag är otroligt glad att alla sa ja!

Jesper jobbar sent idag, så jag åt middag senare än pojkarna, tråkigt men sånt är livet!

Imorgon ska jag till jobbet en sväng sedan ska vi handla på "Pulsen", dom hade massa bra priser!

Nu ska jag lägga de stora pojkarna så jag får lite lugn, Caspian sover redan.

Ha en skön kväll! 

//L

Om

Min profilbild

Louise Tocklin

Mamma till Noah, 7 år, Lucas, 5 år, och Caspian 1 år. Medial, undersköterska och sångerska!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela