Lollo

Bara om mig. Mina tankar. Mitt liv.

Skit också!

Publicerad 2011-12-30 05:50:03 i Allmänt

Igår somnade jag fort då jag lagt mig vid 20:00! Och så gick jag upp vid halv fem idag, traskade till tåget, och upptäcker att tåget först går om 30 min, gaaah!

Ibland blir jag ännu mer trött...

Så trött!

Publicerad 2011-12-29 05:33:10 i Allmänt

Ända sen vi kom hem är morfar i huvudet hela tiden, ni vet sådär som ens barn eller man är där hela tiden...
Men jag har kommit på en sak. Jag måste ha haft världens snällaste morfar! Jag kan inte minnas en enda gång han har varit arg... Jag minns bara positiva saker från honom, det är ju bra, mer
Minnen lär komma fram när man står där i hans lägenhet:)

Förlåt mitt tjat, men jag har lite svårt att förstå att han verkligen är borta...

Hårdare än jag trodde...

Publicerad 2011-12-24 08:31:19 i Allmänt

Jag har alltid haft en bra psykisk bearbetning av svårare händelser, men det gör faktiskt väldigt ont i mig idag också:( min fina morfar! Och så tänker jag på mamma och mammas faster och farbror... Jag beklagar verkligen sorgen!

Idag är det i alla fall julafton och jag håller mig i schack för barnens skull...

Min morfar...

Publicerad 2011-12-23 21:26:43 i Allmänt

När jag var liten så var jag mycket på sjön med min morbror, och en sak som var bland de bästa jag visste, så var det att få vara på morfars stora segelbåt! Där kunde jag sitta flera timmar och leka, men en sak som jag minns väl, är den gången som jag sov med flytvästen på, jag var nämligen rädd att jag skulle sjunka med båten!

Idag hade min mamma ringt mig lite väl många gånger, jag trodde det var något akut om julklappar, men nej... Min morfar, min fina skojfriska morfar har lämnat oss och är nu på en vacker plats och bara njuter hoppas jag! Du är så saknad morfar, men en dag ses vi igen! Och kom gärna och hälsa på ibland!!

Vila i frid Stig Tocklin!

Ny frisyr?

Publicerad 2011-12-20 10:46:25 i Allmänt

Jag klippte mig häromdagen igen, jag valde nu att klippa det lite kortare så jag slipper gå igen om en månad, men det verkar vara delade meningar om frisyren, jag langar upp två bilder så får ni säga vad ni tycker, såklart är det vara frisören som får till det, och jag vet inte om det är snyggt eller ej....

Idag jobbar jag mellan 12:00-19:30, ganska skönt att börja lite senare, men lite synd att jag inte hinner mysa med familjen.. Imorrn kommer E och D på julmys, men deras julklapp är typ spårlöst försvunnen:( synd, så nu är det mission plan B som gäller! Det blir nog bra!!! Ha en skön dag allesammans!!

Ni vet va?

Publicerad 2011-12-12 19:43:29 i Allmänt

Idag har min dag varit mosig, man har tankarna helt på något annat. De där tankarna är inge bra, men de lixom finns där, ni förstår vad jag menar va? Dessa tankar har gjort att hjärtat dunkat på lite snabbare emellanåt, som hjärtklappning, för känslan av rädsla och självförsvar krockar lite... Nåväl, imorrn är det luciatåg på dagis och dom ska promt vara ute, vi ska ha med oss paraplyer om det regnar, hoppas dom förstår att det inte håller hehe, Noah och Lucas är ju så fina i sina stjängosse-kläder! Lucas har börjat med att straffa mig, eftersom jag aldrig är hemma just nu, ur hans ögon, så är allt man ska göra "pappa jö-ja", hopp, han till till och med torkade bort sin godnatt puss!! Haha, gullunge! Nu ska jag surfa vidare lite till innan det blir film-dags här hemma! Ha en skön kväll ni!

Ultraljud.

Publicerad 2011-12-11 07:16:18 i Allmänt

Jag förstår inte alls grejen med att betala runt 1000:- för att göra ett 4d ultraljud? Nästan alla som har funderat på det säger att: "Det är skönt att veta att det inte är något fel på barnet". För det första undrar jag hur folk är lämpade dom föräldrar om dom anser att dom inte skulle älska sitt barn om han eller hon hade några skador? Och om det inte finns några fysiska skador, kan jag ju bara informera om att det finns "dolda fel", barnet kan vara apatiskt till exempel. Tänk om en gång till innan ni säger sådana saker! Själv är jag nöjd med att ens kunna få ta med ett litet fotografi i svart-vitt från UL och kunna visa upp, tänk det fanns inte förr! Nåja, idag börjar jag 13:00 och slutar 21:00 på praktiken, det är å sjukt spännande där! Nu ska jag dricka mitt kaffe och sen slänga in den andra julskinkan för i år! Ha de så bra//L

KALLT!

Publicerad 2011-12-10 07:07:17 i Allmänt

Fy bubblan det är kallt ute! Och ensam står jag och väntar på bussen till min praktikplats som är på centrala röntgen på Karolinska i Solna! Nästa vecka är min sista och jag undrar hur jag ska klara mig?! Jag tycker om platsen så sjukt mycket, jag ska minsann söka jobb där. Jag tänkte söka 85% på sjukhuset så jag får mer tid över för min familj, sen ska jag såklart jobba heltid!

Min morfar ligger på sjukhuset på teneriffa och jag önskar så att jag kunde få ta hand om honom, det är lite jobbigt att han inte är här hemma i sverige, och jag hoppas han snart kan komma hem istället!

Nu är det för kallt för att skriva så vi hörs senare!

/Lollo

Mensvärk, värk i knät och lussebullar!

Publicerad 2011-12-07 06:02:10 i Allmänt

Igår shoppade jag min efterlängtade gås-jacka från skjortakuten.se, vilken underbar service dom har där, jag rekommenderar butiken starkt! Jag hade köpt en trillium först, men den kändes inte så tjock, så jag bytte till expedition parka:)

Jag har småvärk i magen min, men det är bara o ta smärtstillande så ska väl de gå över. Igår hade jag även en småbultande känsla i mitt knä, men jag gick upp o tog värktabletter för de så de släppte, överansträngd?

Igår sa Noah på centralen: å lussekatter, då kände jag att jag måste vara en bra mamma som bakar det hemma, så det ska försöka hinnas med på lördag efter praktiken, för på söndag så är jag på praktiken söndag kväll.

Praktiken är riktigt kul, jag stortrivs och utbildningsledaren frågade igår om jag kunde tänkas jobba där och det kan jag verkligen! Dock ska jag söka jobb på en psykiatrisk avdelning på Huddinge, jag har en bedårande vän som jobbar där, jag har nämnt hennes döttrar tidigare som jag bara älskar, världens sötaste bedårande knasigaste barn har hon o hennes J!

Nu har vi inte många julklappar kvar att köpa, skönt! Dock ska jag köpa något speciellt till E som blir mamma snart, å så jag längtar tills jag får se de lilla knytet!
När bebisar kommer så köper alltid alla saker till bebisen, men ingen tänker på mamman, det är ju hon som gjort hela arbetet för tusan:)

Nu är jag snart framme i Karlberg, så ha en skön dag alla ni!

Om

Min profilbild

Louise Tocklin

Mamma till Noah, 7 år, Lucas, 5 år, och Caspian 1 år. Medial, undersköterska och sångerska!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela