Lollo

Bara om mig. Mina tankar. Mitt liv.

Städa garderob...

Publicerad 2012-06-29 05:53:54 i Allmänt

Igår var Lucas ledig med mig, vi spenderade några timmar på mitt jobb, folk tycker jag är lite kokko som kommer på min lediga dag, men pensionärerna blir glada och Lucas tycker det är roligt där! Haha...

Vi åkte hem och hämtade Noah, sen åkte vi till deras farfar och åt middag, supermysigt!

När vi kom hem var klockan 20:30 och jag började plocka i min klädkammare, för mycket av kläderna hade jag bara lagt i en ikea-kasse för att jag inte orkat plocka upp det, men jag ska inte klaga nu på att jag inte har kläder hahaha...

Idag ska Noah till tandläkaren, men det vet han inte, jag kan inget säga för då kommer han vägra, så jag måste lura upp han dit..

...Och DÄR kräktes katten upp en hårboll.... see you!!!

Lönen som kom och gick...

Publicerad 2012-06-28 06:02:09 i Allmänt

Ja, för oss som är kommunalanställda kommer lönen den 27 varje månad, men största delen av min lön gick till räkningar... Aja, det löser sig!

Igår mötte jag mina pojkar på centralen, o vilket leénde jag fick, och två stora bamsekramar, MYS! 
Vi åkte sen för att möta Jesper och sedan åt vi på kinarestaurant, bara familjen också MYS!

Idag är Lucas ledig med mig och jag funderar på att säga hej på jobbet, kanske äta lunch där, får se =)

Dagens ros går till vädergudarna som gett oss sol idag, WOHO! Och dagens ris går till människor som tjatar och tjatar om allt möjligt... ibland orkar man inte höra.... :D

Seg helg...

Publicerad 2012-06-24 08:45:15 i Allmänt

I fredags var vi på hökarängsbadet, vi grillade, drack öl och sjöng, det var så himla trevligt, men när solen försvann blev det kallt, jag o Jesper frös och efter mycket dividerande bestämde vi oss för att åka hem.
Vi var väl hemma strax innan 23:00, rätt skönt, men hela dagen igår låg jag i soffan, inte för att jag var bakis utan för att jag hade himlans ont i halsen och mådde allmänt dåligt. Jag förväntade mig att jag skulle vara sjuk idag, men nu har det jobbiga halsonda förflyttat sig nedåt i halsen, jag tror jag behöver/behövde sova...

Idag blir det tvätt och städ är tanken, det är kaos-pannkaka överallt här och jag ska se om Jesper vill åka och köpa plankor så vi kan göra skohylla att sätta upp på väggen. Alternativt funderar jag på konsoller, men vi behöver såga hyllor då ena sidan är smalare än den andra, tja vi får se hur vi gör, jag tror inte ens vi äger en såg hahaha.

Jag skulle ju skriva om dagens ris och ros, och dagens ros skulle jag skrivit häromdagen, men gör det nu!

Dagens ros går till min chef, för att hon varje gång man ser henne, stannar upp och frågar först hur det går på jobbet och sen hur man mår i övrigt, så en ros till dig för att du finns och bryr dig!

Dagens ris går till människor som är krävande. som suger must och energi ur människor som lyckats ta sig upp från botten...

Ha en bra dag allesammans//L

Jag har inte cancer!

Publicerad 2012-06-21 06:28:21 i Allmänt

Igår kväll ringde min mobil från privat nummer, sen ringde det hem, min första tanke var att det var något som hänt, men det var min gamla klasskompis A-S som ringde. Vilken snäll och omtänksam människa, hon jobbar på HS och ville bara meddela att min leverfläck som jag tog bort, såg bra ut, inget som kan skapa hudcancer, och det kändes så skönt att hon ringde och sa det! TACK!

Idag åker våra barn till sin farmor i skåne, deras farmor kommer upp och hämtar dom, så jag och Jesper är barnfria hela helgen! Så skönt, men ack vad jag kommer sakna mina små älsklingar! Troligtvis kommer vi dra till J imorrn för att ha utomhus aktiviteter och ha det allmänt mysigt!

En arbetskollega till mig delar ut dagens ros, vilket jag också funderar på att börja göra. Men jag vill nog även dela ut ris i samband med detta.

Så min första Dagens Ros går till min Man Jesper. För att han existerar, han gör allt för mig och älskar mig för den jag är, tack min underbara fina!

Dagens ris går till många, många som anser att föräldrar blir socialt missanpassade då de får barn.

Ha en bedårande dag allesammans//L

Sådär smaskigt våt...

Publicerad 2012-06-18 06:01:19 i Allmänt

Regnet som sköljde över oss igår skapade mycket översvämningar, helt galet! Vilken väg jag än tog hem så var vägen planad med kombination av ankdammen jag passerar varje dag, det var tur att jag i sista sekund ångrade mig att ta de höga stövlarna istället för de låga, men ena stöveln läcker ju, så jag blev lagomt smaskigt blöt om ena foten:( men jag tror att jag kan laga dom med lite lim, annars får jag väl köpa nya haha:)

Idag ska Lucas vara hemma med mig o jag har inte den blekaste aning om vad vi ska hitta på, troligtvis städa för att vara ute sen på EM när vi hämtat Noah, vi får se helt enkelt!

Jag bjuder på några blöta bilder!!

//L

Regn IGEN?!

Publicerad 2012-06-17 06:38:32 i Allmänt

Vaknade upp till ett disigt Huddinge, Jesper var borta och båda barnen i sängen, så det tog inte många sekunder innan jag fattade att han antingen gått upp eller lagt sig någon annan stans. Just då jag gick upp satt han och rökte på balkongen, men hade fint bäddat i soffan haha =) Vi har inte den störtsta av sängar, vår säng är bara 160*200 men det räcker för oss, tanken är ju att barnen ska sova i sina egna sängar. 

Idag ska jag jobba fram till 14:00 sen får vi se vad som händer och sker, kanske åker vi till farfar och hälsar på, det skulle vara mysigt i detta skitväder! 

Nu ska jag strax gå hemirfån för att ta ett stopp på "Statoil" för att köpa cigg, typiskt att jag inte tänkte på det igår, men men, jag får ta ett tuggummi påvägen.

Gummistövlar blir det idag, dock låga, då mina höga är trasiga :( Superlim nästa!

Ha en bra dag//L

Fullt ös!

Publicerad 2012-06-15 21:48:55 i Allmänt

Idag blev det fullt ös på jobbet, det började med en ganska lugn lunch, men när man kör igång efter middagen så är det galet mycket att göra, och man måste få allt att klaffa. Jag tycekr det känns bra att jag fått igång mina egna rutiner på både morgon och dag, sen händer det alltid saker såklart, men det löser sig alltid.

Nu är jag helt slut och ska lägga mig i sängen o glo på tv, lär somna fort jag hehe, Jesper tittar på fotbollen han!

God natt världen!!

/L

Depressioner...

Publicerad 2012-06-15 07:30:38 i Allmänt

Det finns många ord för det, nedstämd, låg, gått in i väggen, utbränd osv.
JAG vet hur man känner när man är deprimerad. Man slutar bry sig om det mesta, man klistrar på ett leénde som är så falskt att förmodligen bara din egen mamma skulle se att du ljög. Du vill låsa in dig o kasta bort nyckeln tills allt känns bra igen. Du vill inte gå upp ur sängen på morgonen. Du gråter lätt, men inte framför andra, så du gör det förmodligen i duschen där det inte märks av. Du kanske börjar fundera på om världen verkligen är värd att leva i. Du slutar prata och umgås med dina vänner, för du orkar inte bry dig om hur dom mår. Du upptäcker dessutom vilka som verkligen är dina vänner som ändå kontaktar dig, även fast du själv inte alls hör av dig till dom. 
Din familj märker att du ofta är arg, irriterad och ledsen. 

Jag har börjat sluta känna såhär. Jag förväntar mig att mina kära berättar om jag gör fel. Men jag vill även höra det jag gör rätt. Egoist? Det tycker jag absolut inte att jag är, jag har alltid brytt mig om andra, och försökt hjälpa dom när de själva mått dåligt eller stött på hinder i livet. Jag lever med hoppet om att allt en dag ska komma tillbaka. Ibland vill jag göra saker för att "unna mig själv" som att gå ut med mina vänner, träna, sjunga hos E osv, ibland får jag lite sura miner för det, men jag har slutat bry mig, egentid för en tvåbarnsmamma och fru är viktigt. Jag vill även att min underbara bästa man Jesper ska unna sig saker, gå på fotboll, gå ut med sina kompisar, åka och träna o så. Men ibland, som igår, bara orkar vi inte, igår la vi oss i sängen tidigt och tittade på film, jag somnade ganska fort, jag var helt slut! 

Barnen vaknade vid 07:00 idag, vilket var länge sen, men jag antar att dom somnade sent igår eftersom jag sov med dom igår mellan 14:00 och 16:00 (oops..)

Nu ska jag ner i tvättstugan med kidsen, yeey!

Ha en underbar dag//Lollo

Änglabarn...

Publicerad 2012-06-14 09:14:25 i Allmänt

Hur för allt i världen kan du som förälder eller mor/far förälder kalla dina levande barn/barnbarn för änglabarn? Ett änglabarn är ett barn som avlidit! Jesper sa en gång till Noah: "pappas lilla änglabarn", jag tittade på honom med stora ögon, han förstod på en gång vad ordet innebar. Efter det kallar vi aldrig våra barn för änglabarn. Det är stor skillnad på att kalla sitt barn för ängel och änglabarn, oss vuxna emellan kan vi ibland säga: "du är en ängel", men varje gång någon säger det till mig så säger jag: "Inte än va?" Det finns så mycket andra ersättningsord för just änglabarn, prins, prinsessa, hjärtegryn, älskling, hjärtat, listan kan göras lång, men jag stör mig verkligen på folk som använder sig av ordet änglabarn, då barnet är vid liv....

Håriga ben.

Publicerad 2012-06-14 07:26:37 i Allmänt

På sommaren anser jag att det inte är så sexigt med tjejer som har skippat att raka sig, om de rakat sig innan alltså, svarta hårstrån iu! Men det är samtidigt rätt så jobbigt, i alla fall för mig, att behöva raka sina ben varenda eviga dag! Jag blir lite knasig på det, när jag dessutom alltid lyckas skära mig blir jag förbannad! Jag köpte hem en tub med hårbortagnings medel, och det var det sämsta skit jag testat! Nä, nu ska jag lyckas ordna till det med en epilator tänke jag, men vilken är egentlingen bäst? Det har lanserats en ny modell, som jag är riktigt sugen på att köpa, men den kostar 2000:- :(
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag är jag ledig med båda kidsen, vi ska bara vara idag, hänga i parkenm kanske ordnar jag med lunch i parken, grilla korv eller så, vi får se! Jag trodde att jag skulle vara sjuk idag, för jag mådde inte alls bra igår, kände i näsan att en eventuell förkylning var påväg, men icke! Sömn var nog det jag behövde!

Många på jobbet går på semester nu, rätt trist faktiskt, men tiden går så fort så vi ses snart igen!

Just ja, barnen ska eventuellt åka till sin farmor över midsommar så vi kanske går på fest hos min J som styrt upp trevligt evenemang, men vi får se =)

Nu ska det serveras frukost här hemma strax, see you!

/L

Söndagen...Sådär lite dagen efter!

Publicerad 2012-06-10 09:08:33 i Allmänt

Igår var jag ute med S och så kom en kompis till henne, sen kom P och en kompis till denne.
Vi hade jätte kul, massor av skratt, sång, pommes, cider, och VATTEN!
Jag är inte det minsta bakis idag, jag drack ungefär varannan vatten och lite till. Jag fick så fruktansvärt ont i huvudet då vi var ute att jag blev tvungen att sticka o handla värktabletter, jag vet att man inte ska kombinera, dumma mig, men mitt huvud fick gå före, så jag höll mig till vatten ett tag.
Idag vet jag inte alls vad dagen bjuder på, skulle jobbat ikväll men det blev inte så, så strax ska jag väl hoppa ut i duschen och sen ta mig ut till barnen och mannen i parken.

Vi hörs av under dagen!

//L

Jag får allt jag vill...

Publicerad 2012-06-09 06:02:27 i Allmänt

Om jag verkligen verkligen vill ha något så brukar min underbara man försöka skaffa mig det. Jag är riktigt bortskämd av honom, och jag älskar det! Vad ger jag tillbaka då? Jesper önskar sig sällan något men om jag får nys om något så försöker jag ge honom det! Jag önskade mig barn, jag fick två fantastiska pojkar, jag önskade mig nyplanerad och fräsch lägenhet, de fick jag också! Men vi har saker gemensamt vi vill ha, ett radhus eller villa, det är vår gemensamma dröm och en gång kommer vi dit!


Igår grillade vi korv i parken, så himla mysigt, mina favoritflickor var där, nära vänner och familj!

Idag ska jag och bästa S åka till stan o dra några öl o snacka skit, det ska bli så mysigt! En mini-tjej-kväll!

Hoppas regnet försvinner tills dess dock! Och under dagen ska jag bara vara med min underbara familj!!

LOVE/Lollo

Äntligen!!!

Publicerad 2012-06-08 05:14:05 i Allmänt

Har ju glömt att skriva! En mycket efterlängtad lapp damp ner i brevlådan häromdagen, ett besök hos en psykoterapeut den 10:e juli, det ska bli så himla skönt! Hon har skrivit att det var den första lediga tiden, men att jag kan ringa dom och se om det finns en tidigare tid, men jag har väntat 16 år, så jag klarar mig nog en månad till.
Det ska bli så skönt att prata med någon om allt som varit som stora frågetecken i mig i flera år, och det bästa av allt är att hon inte berättar för någon annan! Jag har mina vänner, absolut, men de kan inte ge mig svar på mitt liv innan barnen och Jesper.

Saker jag ska ta upp är bland annat: min biologiska pappa, mig själv, mina val, mitt välbefinnande.
Mer ingående än så kommer jag inte vara här, men som sagt, det ska bli så skönt!

Idag blire jobb och sen ska jag snabbt hem och handla en grill som en supergullig kille på "Coop" beställt hem åt mig, så himla snäll! Imorrn blir det ev utgång för mig och S, ingen annan kan haka på, så jag ska se om vi kanske ska sätta oss på någon uteservering eller så, ja vi får se! S och jag börjar bli väldans bra vänner och det är trevligt!
S jobbar med mig, fast hon är på tvåan, så nära men ändå så långt borta hihi!

Nu ska jag fylla på min kaffekopp!

Ha en underbar dag allesammans/L

LOVELY!

Publicerad 2012-06-06 17:23:04 i Allmänt

Barnen skötte sig bra på mitt jobb, vi sjöng och åt med de boende, jätte mysigt, och så fint personalen hade gjort för alla! Lucas ville inte äta något dock, hans lunch bestod av kakor och bakelse haha! Han somnade passande nog också en stund där, skönt! 
Efteråt insisterade barnen på att promenera hem också, så jag ringde J och vi möttes i parken, men sen gick vi hem efter ca 1 timme. Jag och barnen har bestämt att det blir pizza till middag idag, jag är sjukt sugen på det! Så vi ska möta Jesper vid pendeln sen så kan vi äta pizza, funderar på om barnen ska få cykla dit ev...

Nu ska jag surfa lite till och dessutom se om Lucas visar intresse för sin trehjuling....

Tjingeling!

Nationaldagen

Publicerad 2012-06-06 05:41:01 i Allmänt


Idag är det nationaldagen och jag och barnen ska upp till mitt jobb och grilla med alla boenden samt personal i brist på annat. Jesper jobbar mellan 12:00-18:00, så honom får vi fira med ikväll!
De äldre blir så glada när barn kommer och hälsar på, men jag hoppas mina barn lyssnar på mig och inte stissar runt, dom blir så jobbiga att ha hand om då...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Igår blev det jobbigt. Men jag hoppas att allt ska lösa sig så allt blir bra igen.
Det är jobbigt att bära på en sten som inte försvinner.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Annars var E och D här igår med sin lilleman, vi åt sallad och sen jordgubbar o glass till efterrätt, mums, o lille K snackade som baara den, och vilka fantastiska leénden man fick, härligt!

Ha en underbar dag allesammans!!!

//L

Suicidabel? Nja...

Publicerad 2012-06-05 05:10:24 i Allmänt

Det frågade min läkare mig, och nej, absolut inte, jag har en underbarn man, och två fantastiska barn jag måste ta hand om, men tidigare ville jag låsa in mig i en källare utan ljus och fönster, utan ljud, utan klocka, och sedan kasta bort nyckeln och komma ut när allt blivit bra igen.
Effekten av mina tabletter är över förväntan, jag mår så bra, är inte orolig alls längre på samma nivå som jag tidigare var. Jag har lite problem som jag inte kan lösa, men det är snart ett minne blott, tack vare två av mina fantastiska arbetskamrater A och P!

Idag kommer E och D med lilleman och äter middag, mys! Önskar jag kudne ha serverat grillat, men grillhinkarna på coop verkar inte dyka upp, så vi får hitta på något annat!

Imorrn är barnen lediga med mig men vi ska besöka jobbet för att grilla lite där över lunch, det ska bli mysigt!

Nu är det dags för duschen, ha en sueprbra dag!

/L

Regnet fortsätter....

Publicerad 2012-06-03 06:07:08 i Allmänt

På allvar, mina blomlådor på balkongen är översvämmade, så nu får du snabbt ta och komma fram solen och dunsta bort allt vatten!

Jag fick veta en sak igår som gjorde mig skitarg, vad det var kan jag inte skriva här, men att personen i fråga skulle göra så, är lågt. Är man erfaren behövs ingen vägledning eller?

Nåväl, ikväll jobbar jag, men ska åka tidigare till jobbet för att hinna städa mitt sista rum :D
Dessförinnan måste jag ner till apoteket och köpa nya plåster till mitt sår efter op som är ca 6 cm långt :S

Nähä, nu ska jag surfa vidare, eftersom min klocka inom mig ringde i vanlig ordning strax efter 05:00!

Tjingeling!

Regn!

Publicerad 2012-06-01 06:34:57 i Allmänt

Fy bubblan vad det regnar ute, detta betyder att barnen inte lär vara ute på dagis idag, vilket jag förstår helt! Dom börjar 10:00 idag eftersom jag jobbar kväll! Jag hinner åka till jobbet tidigare och fixa och trixa med allt det där som jag annars inte hinner med också!
Läkarbesöket blev kul igår, Lucas fick komma till min läkare som är så bra! Han fick antibiotika-kräm till sin lilla inflammerade tumme, och även en tub till sitt öra som är dunderkladdigt :( Jag hoppas att det går över, krämen blev nämligen svindyr, 300:- för två små tuber :(

Såret efter min mini operation kliar nåt fruktansvärt emellanåt, vill slita bort plåstret och klia, men jag har nog bra läkkött eftersom de kliar så mycket!


By the way, jag och Lucas besökte mitt jobb igår, o pensionärerna blev glada av att en liten krabat sprang omkring och sa roliga saker, tänk vad så lite kan göra =)

Nu ska jag surfa vidare o glöm inte:

GENOM SIG SJÄLV KÄNNER MAN ANDRA, OCH DU BLIR BEHANDLAD SÅ SOM DU BEHANDLAT MIG!

Om

Min profilbild

Louise Tocklin

Mamma till Noah, 7 år, Lucas, 5 år, och Caspian 1 år. Medial, undersköterska och sångerska!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela