Lollo

Bara om mig. Mina tankar. Mitt liv.

Vilken helg!

Publicerad 2012-04-29 05:50:28 i Allmänt

I fredags jobbade jag ett monsterpass, 0800-2100, jag trodde jag skulle vara helt slut, men jag hade lite energi då jag kom hem. Hela dagen gick jag och väntade på att bebis skulle komma till världen, så jag var nervös med exhalterad! Jag längtar tills jag får träffa och hålla den lille vännen!

Igår jobbade jag också, men slutade tidigt, så det blev lite shopping, köpte chinos, en ny väska, nya skitsnygga skor till kidsen och nya rengöringsprodukter. Dock var byxorna för stora, så idag ska dom bytas till en mindre size!

Idag jobbar jag kväll, men vi ska försöka gå i centrum en sväng, bland annat hitat present till bebis, som mamman redan shoppat allt till :D, men även present till mamma och pappa, det är inte ofta man tänker på de, speciellt mamman som gjort ett fantastiskt jobb!

---------------------------------------------------

Jag har fått nya tabletter av läkaren som jag ska prova, varför? Därför att det inte fungerar med min sömn riktigt, att vakna 0200, 0400 och sen 0500, är INTE OK!

Dags att surfa vidare i detta avlånga land, ha en bra dag!


GRATTIS!!!!

Publicerad 2012-04-28 05:52:35 i Allmänt



STORT GRATTIS TILL ERIKA OCH DENNIS TILL ERT LILLA KNYTE!!!
Grattis till ert nya familjeliv!!!!
Bra jobbat tjejen!!!

Nya skor!

Publicerad 2012-04-26 19:06:02 i Allmänt


Japp, igår införskaffade jag dessa från "Eurosko", nedsatta från 1495:- till 499:-
Jag anväde dom på jobbet idag, och fick inte ont i fossingarna över huvud taget.
I mitt jobb går och står jag mycket så jag kände att jag bara var tvungen att ta tillfället i akt och slå till på dessa.
Dom är fruktanvärt fula, men gör susen!


Imorrn jobbar jag ett monsterpass från 0800-2100, men tiden går så fort att man inte märker att man jobbat så länge, sen trivs jag så sjukt bra att det inte gör något! Nackdelen är att jag inte får så mycket tid med familjen, men det är tur att dom har världens bästa pappa som tar hand om dom!

Nu ska jag slänga Lucas i ett bad, eller i badbaljan rättare sagt, då vi inte har ett badkar hehe

Ha en skön kväll!!

/Lollo

Jag är död...

Publicerad 2012-04-24 20:59:49 i Allmänt

Eller mina "muskler" är det i alla fall hehe, "BodyPump" på "SATS" är sjukt jobbigt, och jag måste pausa emellanåt, men fasen vad kul det är!!! Nu blir det soffläge för att se på ny serie på "SVT" om malmöpolisen!!

Toodles!

"Google"

Publicerad 2012-04-23 07:54:26 i Allmänt

Jag bara älskar "google", man bara söker efter det man behöver veta, så får man förvisso en miljon olika svar, men ofta får man svar på problemen.

Jag läste min bipacksedel och där stod inget om sömnbesvär, men när jag "googlade" så hittade jag att det är många som har/haft sömnbesvär, det är ganska jobbigt att nästan hela natten ligga vaken, och det knasiga är att nästan alla har vaknat samma tider som mig... Jag får ta det med läkaren när hon ringer för att kolla läget...

Idag börjar jag jobba 15:00, så man har typ hela dagen ledig, men detta ger mig chansen till att "plugga" på lite på min delegering som jag hoppas jag lätt kan få, det skulle underlätta så sjukt mycket för mig och för alla andra jag jobbar med!

Imorgon har jag och Jesper varit gifta i 2 år, jag minns bröllopet som igår, tiden går sjukt fort.

Noah blir 5 och Lucas blir 3 i mitten på maj, ehm, hallååå! Dom var bebisar nyss! Vad har man nått för mål sedan man blev mamma? Jaaa, det kan jag ju fundera på i tusen år till, men jag är en person som lär mig av mina misstag. Jag anser att man måste få begå fel, många, då lär man sig som bäst, eller?

Nej nu ska jag klä på mig lite och sen får vi se vad dagen bjuder på!

Kramen!

Sämst sömn...

Publicerad 2012-04-22 06:42:31 i Allmänt

De senaste två nätterna har varit sämst! Jag har vaknat flera gånger och haft svårt att somna om, men trots det känner jag mig relativt utvilad när jag väl går upp.. Igår gick jag upp vid 06:30 och idag gick jag upp vid 06:00..

Idag jobbar Jesper mellan 12:00 och 18:00 så då har jag träning på "Sats" 15:30, jag ska gå på ett pass som heter "Shape", jag har sldrig varit på den klassen, men det är alltid kul att prova något nytt!

Igår frågade M mig om jag börjat märka av några biverkningar, och jag känner mig yrslig emellanåt, det är ganska jobbigt, jag hoppas att när jag är ute att andra inte ser det och tror att jag är en fylle-mamma eller att jag tagit något, för jag blir väldigt vinglig, eller det känns som det i alla fall.

Imorgon ska jag jobba kväll, jag verkligen älskar arbetsplatsen, all personal är underbar och alla boenden är bedårande, jag stortrivs! Det var länge sen jag kände mig "hemma" på en arbetsplats och jag hoppas jag blir fast efter mitt vikariat!

Nu ska jag surfa vidare och får väl lägga in ett inlägg sen efter passet för att säga hur det var!

Kram på er alla!


Wow!

Publicerad 2012-04-20 06:41:37 i Allmänt

Jag står och väntar på pendeln och ser på en skylt om Huddinge festival, både "Europe" och "Takida" kommer, det är lite coolt! Synd att vi har våra fönster åt fel håll, annars hade vi sett/hört dom från fönstret :D

Igår blev det väldans körigt på jobbet, men vi hann, och det är så sjukt roligt där! Det passar verkligen mig att jobba 75%, jag kommer få mer tid över med barnen, lovely! Om ett år drygt börjar Noah i skolan, var tog tiden vägen! Jag minns då han var liten bebis, det var som om han var det igår, jees!

Puss!

Dag 2

Publicerad 2012-04-19 09:08:22 i Allmänt

Nyss tog jag min andra tablett. Jag ska berätta vad det är som händer och sker.

Jag har länge haft saker som hinner ikapp mig mer och mer, mest ilska över saker som jag förmodligen aldrig kommer få svar på gällande hur jag blev behandlad under min barndom, och under mina föräldrars skilsmässa. 
Skilsmässan var hård för oss, lång och jobbig. Jag lämnar inga detaljer här, mer än att jag mådde så dåligt och har alltid haft känslan av att jag är sämre än alla andra. Jag är 27 år snart och känner fortfarande att "jag kan inte" i många avseénden. Detta beror på en enda person, som jag idag inte vill veta av på något sätt.

Huver som haver så fick jag efter Noah en "baby blues", en förlossningsdepression, detta är väldigt vanligt och jag skämdes inte över det, jag fick komma till en läkare som gav mig upphöjande medicin. En ganska vanlig medicin som jag vet flera har fått.

Jag har nu i kanske 1 års tid haft lite av samma känsla, fast jag har inte gråtit lika mycket som då när jag hade fått Noah, utan denna gång har jag bara inte orkat bry mig om omvärlden. Jag har inte ens orkat städa, jag har inte orkat bry mig om att det är dammigt och stökigt. Jag har heller inte orkat gå upp de dagar jag varit ledig, det som har fått upp mig har varit att jag måste gå upp o kissa :D Jag har glömt bort massor med saker, och jag har oroat mig för struntsaker, en massa struntsaker. Så nu har jag varit hos en läkare igen och vi bestämde att jag skulle börja äta de där upphöjande tabletterna igen, för att förhoppningsvis hamna i balans igen.
Jag vill påstå att jag ser mig själv, med Jesper och barnen, 10 meter framför mig, men "jag" står 10 meter bort och försöker komma tillbaka till mig själv. Dom finns där, men inte jag. 

Att jag skulle påbörja en resa handlar om att jag påbörjat min resa, min resa tillbaka till mig själv, och de där 10 metrarna är långa, för ibland går de bara i cirklar, men jag ska klara detta, och jag måste klara detta själv!

Jag blev erbjuden att få gå i samtalsterapi, vilket jag tackade ja till, för att ta itu med mina bekymmer som fanns innan Jesper och barnen, och vet ni? En dag kommer jag vara lycklig med att vara jag!

Nu vet ni läget, och jag vill inte ha sympati eller empati, jag vill bara att ni ska veta.

Jag ska även påpeka att jag absolut inte känner att jag inte vill leva, för det vill jag!

Ni som känner mig: tack för att ni finns i mitt liv, och att ni alltid ställer upp, ni är beundransvärda.
Jesper, Noah och Lucas: Jag älskar er så mycket att det värker i hjärtat, ni är bäst!

Nya tider.

Publicerad 2012-04-18 11:25:21 i Allmänt

Imorse började en resa för mig. En resa som ingen kan säga när eller hur den slutar. Jag tar avstånd från allt, utom från mina barn och det som jag känner för att göra för stunden. Jag kommer helt enkelt inte bry mig om andras problem, jag kommer inte fråga dig hur du mår, för just nu har jag inte energi till att bry mig. De som jag frågar, är de jag älskar och bryr mig om, men vill heller inte bli rådgivare på något sätt, eftersom jag själv har tagit tag i saker som jag inte längre kan fly från.

Det här är min resa, se på den och följ mig, kritisera och döm mig inte. Det här är mitt val, mitt beslut, mitt liv.

Puss...

Paris!

Publicerad 2012-04-13 07:21:16 i Allmänt

Idag åker vi till Paris, det ska bli spännande, eftersom jag aldrig varit utomlands förr!!
Vi ska åka med Jespers bror L och hans flickvän J, det ska bli mysigt.
Vi har fått en karta över Paris med 13 punkter vi ska hinna besöka i helgen, jag får se hur mycket vi hinner med, eftersom vi ska hinna med lite shopping också.
Barnen blir idag hämtade av sin farmor och farfar D, så dom ska spendera helgen i Skåne, och på måndag kväll kommer dom hem till oss allihopa, det ska bli myyys!

Jag funderar på om jag ska tämma mobilen på foton så det blir många bilder att ta i Paris, får se vad jag hinner med, planet går 14:30 ca, och jag sitter här i bara morgonrocken och har inte börjat packa hehe :D

Bon Voyage!

En funderare...

Publicerad 2012-04-08 20:05:05 i Allmänt

Jag vet inte om jag tagit upp detta förut, kanske, men om jag har det, så gör jag det igen.

Du möter en person som du tycker är hur trevlig som helst, du kan helt enkelt tänka dig att umgås med personen i fråga, lite shopping, lite kroghäng, ja sånt där som vänner gör. Men så visar det sig att den här personen inte alls tycker om dig. Du mår dåligt över detta och måste helt klart göra allt i din makt för att den här personen ska tycka om dig också som vän.

Du möter en person som du får en bra uppfattning av i början, men när du väl lär känna personen så visar det sig att du tycker att den personen är ett stolkskott! Här däremot, gör du ingenting åt saken för att försöka tycka om den personen, istället växer din irritation över personen, man blir sådär lagom irriterad när man ser personen i fråga, men samtidigt vill du inte ta itu med personen och störningsmomentet...

Är vi inte allt bra lustiga?

Husmor in da house!

Publicerad 2012-04-06 12:38:16 i Allmänt

Idag har jag hunnti göra sååå mycket, jag har gjort egna köttbullar, hemmagjord rödbetssallad, avcadofyllning till crustaderna som sen ska topps med en räka och lite caviar! Jag hade tänk att pynta äggen mev röd Caviar och en dillbit, men orkar inte hehe... Och imorrn ska Jesper få äran att lägga revbensspjäll i honungsmarinad, MUMS, o fy vi kommer ha så mycket mat jees!

Nu ska jag slänga i mig lunch snabbt!

Ciao!

Så skönt...

Publicerad 2012-04-05 07:42:47 i Allmänt

Jag försöker träna två gånger i veckan, "BODYPUMP" och "BODYBALANCE". Det förstnämnda avlider jag nästan av, man är inte så kaxig när det kommer till vikterna, så jag tar alltid de lättaste vikterna hehe..
Det sistnämnda är superskönt, för det är lite av varje: ThaiChi, yoga, pilates och så något mer om jag inte minns fel, man får sträcka ut hela kroppen och dessutom bara fokusera på sig själv!

Jag skickar med en länk till en låt som finns med på "BODYBALANCE"-passet, så sjukt passande låt och jag älskar den!
Och så lämnar jag en länk till låten:

http://www.youtube.com/watch?v=-hXEx_tgh3E

Idag blir det ut i solen med barnen en sväng, sen ska Noah till tandläkaren! Sen blir det bara mys med kidsen hela dagen då de får vara lediga, funderar på att måla dom lite grann så de ser ut som kaniner i alla fall, för de lär fråga alla när dom ser alla påskkärringar ute :D

I will never forgive and forget.....

Tjingeling!

Bästa låttexten

Publicerad 2012-04-03 12:16:51 i Allmänt

Ta er tiden att verkligen läsa denna låttext, för den stämmer så bra...

"I believe the sun should never set upon an argument
I believe we place our happiness in other people's hands
I believe that junk food tastes so good because it's bad for you
I believe your parents did the best job they knew how to do
I believe that beauty magazines promote low self esteem
I believe I'm loved when I'm completely by myself alone

I believe in Karma what you give is what you get returned
I believe you can't appreciate real love 'til you've been burned
I believe the grass is no more greener on the other side
I believe you don't know what you've got until you say goodbye

I believe you can't control or choose your sexuality
I believe that trust is more important than monogamy
I believe your most attractive features are your heart and soul
I believe that family is worth more than money or gold
I believe the struggle for financial freedom is unfair
I believe the only ones who disagree are millionaires

I believe forgiveness is the key to your unhappiness
I believe that wedded bliss negates the need to be undressed
I believe that God does not endorse tv evangelists
I believe in love surviving death into eternity"
-Savage Garden, Affirmation

April April...

Publicerad 2012-04-01 18:03:51 i Allmänt

Självklart var min graviditet ett aprilskämt! Vi ska inte bli föräldrar i december, men man vet aldrig när storken kommer till oss, men inte denna gång!! Hoppas ni alla får en trevlig kväll!!!!

Grattis Lillebror!

Publicerad 2012-04-01 07:35:31 i Allmänt

Grattis älskade lillebror på din födelsedag!!! Din present blir att du ska bli morbror igen!! Japp i december kommer vår lille vän!!! Vi har valt att vänta med att berätta av olika anledningar, men nu vet ni!!!

Ha en skön dag allesammans!!!

Om

Min profilbild

Louise Tocklin

Mamma till Noah, 7 år, Lucas, 5 år, och Caspian 1 år. Medial, undersköterska och sångerska!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela