Lollo

Bara om mig. Mina tankar. Mitt liv.

Mysigt!

Publicerad 2014-06-18 05:41:55 i Allmänt

Det är faktiskt sjukt mysigt att vara mammaledig, våra dagar är mestadels oplanerade och jag känner att jag har börjat varva ner, ingen oro, ingen stress, vi bara glider! Igår var vi på mitt jobb och åt lunch, pojkarna skötte sig jätte bra, jag tror jag kräver för mycket av dom då jag i princip vill att dom ska sitta helt stilla och inte göra för mycket ljud från sig att folk blir stressade, men dom sköter sig alltid!
Pensionärerna blir så glada och jag blir alldeles varm när även de som har dåligt minne minns mig och att jag hade lilla Caspian i magen:)

Idag ska jag till MVC på efterkontroll, det känns sådär, men det ska nog gå bra, bästa Erika tar stora pojkarna då jag är där sen lär vi nog hänga om hon inte har annat planerat!

Imorgon är det dags för Caspians 3-månaders kontroll, då blir det vaccinationer, vägning, mätning, jag fattar inte, han är så stor för sin ålder, men det var Noah och Lucas också.

Efter midsommar åker pojkarna ner till skåne och är där ca en vecka själva innan jag och Jesper kommer ner, jag längtar verkligen, de ska bli så mysigt, sol, bad, hälsa på släkt, shoppa!

Snart vaknar kidsen här, då blir de frukost, sen ut i parken och njuta av solen!

Ha en skön dag allesammans!

//L


Varför?

Publicerad 2014-06-07 09:21:10 i Allmänt

Eftersom jag har barn så har jag väldigt många uppgifter som innebär ett föräldraskap. 
Jag lagar mat till barnen så dom får energi och växer som de ska, jag köper kläder och skor som ska vara anpassade efter säsongen. Dom får ha fredagsmys och på lördagarna är det såklart lördagsgodis som gäller.
Ibland tar min man, deras pappa, dom på bio eller andra aktiviteter. 
 
Varför ska barnen tacka sina föräldrar för allt?
 
Det är inte som som ber mig laga mat, tvätta, diska, städa, köpa kläder osv.
När Jag köper saker till dom som dom måste ha så förväntar jag mig inte ett tack, eftersom det inte är något dom sagt att dom önskar sig. Jag lagar mat för deras skull, men dessutom för mig egen, barnen ber mig inte om maten, och jag förväntar mig inte ett tack heller!
 
När dom får presenter eller mat hos andra, DÅ förväntar jag mig att dom säger tack.
 
Jag har funderat mycket på detta, Du tackar inte affären för att du får handla där?!
 
Nåväl, nu är det dags o klä på sig, packa ner en filt o massa vatten för att slänga sig i gräset i parken, det är vad jag orkar med just nu, sedan måste Lucas få nya sandaler, och han vill minsann ha likadana som sin bästa kompis, men jag vet inte om jag orkar åka iväg och handla det idag...
 
Ha en superskön helg allesammans, det ska jag ha!
 
//L

Om

Min profilbild

Louise Tocklin

Mamma till Noah, 7 år, Lucas, 5 år, och Caspian 1 år. Medial, undersköterska och sångerska!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela