Lollo

Bara om mig. Mina tankar. Mitt liv.

Skitmorgon

Publicerad 2013-11-18 16:30:44 i Allmänt

Japp en skitmorgon, skitdag, hoppas kvällen blir bättre...

Ilska

Publicerad 2013-11-14 05:47:33 i Allmänt

Jag är emellanåt fruktansvärt förbannad på mycket saker, vissa saker säger jag ifrån, andra kräks jag bara ut hos Jesper. Jag fick en kommentar igår "Du är modig", den kommentaren värmde mig så mycket, det kommer jag leva på länge! 

Jag väntar på två ursäkter, från mina "bästa vänner", men dom har uppenbarligen inte fattat, vissa saker måste man ju banka in i folks huvuden!

Nåväl, nog om det! Snart är det första advent o vad jag längtar!! Jag vill julpyssla, julpynta, julbaka, ha snö, yra bland julklappahandlarna, bygga en julstad med pojkarna!

Även möblera om här, men det går inte riktigt haha! Funderar dock på att skapa en "mys och läs hörna" inne hos pojkarna, får se vad jag hittar på:)

Idag skall det rensas och städas, försöker tappert sälja av saker som är i bra skick men för små för pojkarna, men det går ju sådär! 

Nåväl, nu ska jag surfa vidare, ha en skön dag!

//L


Födelsedag och barnvagn!

Publicerad 2013-11-10 07:57:35 i Allmänt

Idag fyller jag år, men detta firade vi igår, men fick ändå fina presenter av min familj; Presentkort och "Diablo", Gissa om jag ska spela haha!

Igår klämde och kände jag på barnvagnen jag vill ha, "Brio Smile", smidig, lätt och fin! Dock har jag bestämt mig för en mjulklift, känns onödigt att lägga pengar på en hårdlift då bebisen bara ska ha den max 6 månader. Det bästa med denna barnvagn är att vi kan använda den som sittvagn så småning om. Dock har jag inte bestämt färg ännu, fick veta igår att det i mitten på januari kommer nya färger, men jag är lite sugen på brun, grön eller blå.
 
Nåväl, nu ska jag göra frukost till pojkarna och mig själv, sedan blir det dusch och sparka igång dagen, lite dammsugning och så, ikväll blir det kanske middag hos våra älskade vänner som vi inte träffat på länge, dock saknar jag mest lillkillen i den familjen, (sorry)! 


Imorgon har jag "PLUS-samtal" på jobbet, ska bli skönt att ha det tycker jag, lilla jag har mycket åsikter just nu haha, nä men jag tycker om min chef, hon är snäll, förstående och hjälpsam, den bästa av chefer jag någonsin haft! Vissa andra av mina gamla chefer kan ta sig o flyga till....

Nåväl! Ha en underbar dag och grattis alla pappor där ute!

Om

Min profilbild

Louise Tocklin

Mamma till Noah, 7 år, Lucas, 5 år, och Caspian 1 år. Medial, undersköterska och sångerska!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela