Lollo

Bara om mig. Mina tankar. Mitt liv.

Jösses!

Publicerad 2014-02-21 06:22:47 i Allmänt

Vilken vecka! Har både jobbat och varit ledig, jag och Lucas har varit i skärholmen och handlat garn o lite annat smått, igår var vi på "IKEA" och handlade två nya vardagsrumsbord och en taklampa. Väl hemma plockade jag och donade lite, men blev inte klar på långa vägar, har sjukt mycket tvätt som ska vikas, skulle även behöva städa upp i min klädkammare som är kaos! Jag jobbar kväll idag men ska vara tidigare på jobbet för att pyssla lite med Social dokumentation och annat smått, även imorgon jobbar jag kväll och då borde jag och Jesper hinna med att pula lite innan jag börjar jobba. 
 
På söndag kommer Erika och tar en kaffe, saknar alla dom tre, var länge sedan som vi sågs så det ska bli mysigt!
 
Noah har ju sedan ett tag tillbaka haft en attityd som jag önskar jag kunde trolla bort, detta för att han har en klasskamrat som även han är kaxig, nu har jag och lärarna bestämt att sära på dom två, dom får leka en stund tillsammans, men oj vad dom tycker skolan "suger" för att dom inte får göra som dom vill. Jag har sagt flera gånger att Noah inte är guds ängel, och han bråkar inte med andra barn, men han är uppkäftig mot fröknarna, lyssnar inte osv. Fick dock tips av en lärare att dom har basket intill i idrottshallen på fredagar, ska försöka få in Noah där, det var bra tider, är nära så förhoppningsvis börjar han spela basket, det har han haft en liten önskan om :)
 
Idag entrar jag vecka 35 och magen börjar ju nästan nå golvet, magen är lika låg som den var då Noah skulle komma ut, men bebis kommer när han kommer, det enda som saknas just nu är en pump till vagnen, blir galen på att jag inte hittar min egna ;)

Ha en skön helg allesammans//L
 

Söndag..

Publicerad 2014-02-02 20:37:11 i Allmänt

Och inget att se på tv:n som vanligt, det får bli lite tv-avsnitt sedan då jag lägger mig! Just nu sitter jag pinsamt nog och tittar på "Bachelor", men mest för att de är lite kul att se alla svartsjuka tjejer haha!

Idag var vi ute i nästan 2 timmar, barnen hade jätte kul och det var rätt skönt att få lite luft!beräknad att finnas i lager i slutet av januari... Nåväl den kommer när den kommer! 

Nu ska jag leta upp lite godis sen invänta samtal från Marinela:)


SLUTA TJATA!

Publicerad 2014-02-01 07:51:32 i Allmänt

Det är inte bara en, det är flera, som säger: du borde sjukskriva dig, du borde göra ditt och datt, nu är det såhär att jag inte vill det. Ja det är jä*ligt jobbigt att inom loppet av 6 år vänta ett tredje barn. Ju fler graviditeter, desto mer "besvär". Vissa dagar är jätte tunga, andra går som på räls. Mina arbetskollegor ser på en gång om jag behöver sätta mig fem minuter och frågar hela tiden om jag mår bra. Oftast kommer smärta och åkommor på kvällen, och jag går inte till läkaren och säger: Jo jag har ont IBLAND på kvällen, och så är det jobbigt att böja sig ner och huka sig för jag knappt kommer upp. Jag behöver röra på mig, vila/sova kan jag göra i graven. Graviditet är ingen sjukdom, och det är något som sitter i 4 månader ca, besvären alltså. Så SNÄLLA SLUTA TJATA! JAG avgör själv om jag vill vara hemma eller inte.
 
Med det sagt ska jag nu ta en dusch, klä på mig och barnen, sedan gå på second hand, kanske jobba en sväng ikväll, annars kommer en kollega och vän över med sin son och hänger!

Ha en skön dag/Lollo

Om

Min profilbild

Louise Tocklin

Mamma till Noah, 7 år, Lucas, 5 år, och Caspian 1 år. Medial, undersköterska och sångerska!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela