Lollo

Bara om mig. Mina tankar. Mitt liv.

Vill klargöra en sak...

Publicerad 2012-03-29 06:49:43 i Allmänt

Jag skriver mina känslor här, mina åsikter, och det finns bara två personer som jag skulle "hänga ut", men skulle inte lämna ut namn. Detta är trots allt min blogg, klarar man inte av att läsa det för att allt jag skriver känns utpekande, tycker jag att man ska sluta läsa min blogg...

Jag och mina åsikter

Publicerad 2012-03-26 09:43:05 i Allmänt

Jag kom på en sak... så därför bloggar jag igen.

Som förälder blir man socialt missanpassad. Man kan aldrig göra någonting, för "Dom har ju barn". Dom kan aldrig ses på en fika, dom kan aldrig gå ut o äta, dom sitter hemma och stickar och är trötta. SÅ FEL NI HAR!

Jag blir riktigt trött på människor, exempelvis många av mina vänner som inte själva klarar av att höra av sig för att ses över en middag eller fika. När man ringer, så svarar de inte, och de ringer inte heller tillbaka. Tyvärr har ni sumpat era chanser, förstår inte vitesen att ha "vänner" som aldrig hör av sig och som bara antar att man är jordens mest upptagna människa. Bye bye..

En annan sak, är just den om åsikter. Om jag tycker något, så är det så, varför försöka vända på den personens åsikter? Självklart om det handlar om mer allvarliga saker, men när de kommer till små enkla ting, varför får inte jag då behålla min rätt till åsikt...?

För lite sömn och chips...

Publicerad 2012-03-26 09:09:11 i Allmänt

I Fredags ringde E och frågade om jag kunde komma förbi och sjunga lite, självklart ställer jag upp om jag har möjlighet, det gynnar ju bara mig att få sjunga! Efter det blev det hem och Jesper hade gjort falukorv med makaroner, MUMS, sen var det bara att somna. Upp på lördag för att jobba en sväng, sen hem och bara slöa i soffan, tills Tina kom, vi käkade, drack lite vin och sen bar det av till Råggan för att möta upp Jenny och Niklas för en trevlig kväll där. Vi hade det jätte trevligt, även om människor som är puckade dök upp, men även han som jag helst ser masserar mig, eftersom han är den bästa, dök upp!

Nåväl, på söndagen kräktes jag en sväng på morgonen, IUU!, sen kom chipspåsen fram och jag låg i soffan från 09:00-12:30 o käkade chips... hehe...
Idag är det fullpackat med jobb och lite andra hemliga uppdrag ;)

Veckan rullar på för fulla muggar, ska försöka frigöra min helg så jag verkligen bara kan vara med familjen, det hinns inte med :(

Igår tog vi en kvällsprommenad upp till Rådsparken, supermysigt, även om Lucas strejkade påvägen hem, stackarn var ju helt slut...

Dags för frukost!

Ha en superdag alla där ute!

Sol & tårar...

Publicerad 2012-03-23 06:58:00 i Allmänt

Jag har kommit till en punkt då allt stannar, den där osynliga väggen låser in mig, vart jag än vänder mig. Ja, jag har gått in i väggen. Jag ska iväg och träffa en läkare och börjar där, för jag vet inget annat alternativ.. Jag älskar min fantastiska man och mina underbara fina barn så det värker i hjärtat, men ibland tappar även en go och glad tjej som jag orken. Det känns faktiskt bra att erkänna saker för sig själv, på något sätt finner man ett lugn.

I helgen ska jag jobba, men bara på lördagen, på kvällen ska Jesper iväg på pokerkväll, och jag ska krypa ner i soffan framför en film med barnen, På söndag ska vi bara vara. Jag hoppas på fint väder så vi kan ta en lång promenad!

Nu ska jag försöka ändra mina tårar till ett léende, för det är ju faktiskt äntligen vår...

Dagens ungdomar...

Publicerad 2012-03-22 10:29:05 i Allmänt

Ankelsockor, "Converse" basketskor, jeans som dessutom har 70 hål i sig, ett linne som går strax under rumpan, ett linne som är "oversize" och så självklart skinnjacka och sist men inte minst; den största väskan i stan med något bling på, ah jag måste slagit världsrekord nu, då jag just beskrivit hur ALLA tjejer mellan 14-20 ser ut dagligen.... Våga vara egen?!

Jag faller...

Publicerad 2012-03-19 11:27:48 i Allmänt

Jag befinner mig i ett svart rum.
Rummet är alldeles tomt.
Jag är instängd och får ibland en känsla av att jag inte kan andas.
När jag kan andas ändrar rummets färg till en färg som är lugnande för just mig, pärlemovitt.
Då ser jag mina fantastiskt vackra älskade barn. Jag ser mannen jag en gång gifte mig med.

Men sen händer det där som inte får hända, små och många påminnelser om hur hemskt ett liv för en liten människa faktiskt kan vara. Påminnelserna blir fler och fler och de täcker över den vita pärlemofärgen i rummet.
Jag blir liten och rädd, och har samtidigt känslan av hur det snurrar i mitt huvud. Jag hör ekande röster av meningar som jag lämnar onämnda, de hinner ikapp mig, jag blir liten och ensam, inte ens det där ögonblicket och den vita pärlemofärgen kan rädda mig från det hemska, på något sätt kommer det ikapp mig, hur mycket jag än gömmer mig, hur mycket jag än låtsas, hur mycket jag än springer, för förr eller senare dyker det upp som en osynlig vägg mitt i vägen jag går på.

Jag vill inte längre vara instängd, jag vill ha den där pärlemovita färgen omkring mig, med familj och vänner som älskar mig för de positiva sidor som en gång fanns där...

Jag faller isär, det är dags att plocka ihop bitarna igen...

Helt tom...

Publicerad 2012-03-15 08:12:41 i Allmänt

Jag känner mig ihålig när jag vaknar och under dagen samlas massa "måsten", "varför", och "stress". 
Egentligen är det bara små bekymmer, men de är många och jag väntar egentligen bara på att det ska explodera.

Innan jag blev gravid med Lucas så fick jag en så kallad "baby blues", jag bara rasade ihop och satt på golvet och störtgrät, jag erkände för mig själv att jag fallit in i en depression. Anledningarna var många, och jag kan inte skriva om de tyvärr, men de hade absolut ingenting med min man Jesper eller lilla Noah att göra.
Just nu känner jag att det önskade att det fanns 4 Lollo, en för barnen, en som hittar det perfekta heltidsjobbet, det är ganska tufft att jobba extra på två ställen, en för Jesper, en för hemmet och en som är med vännerna.
Att sorgen efter morfars bortgång ständigt finns, gör inte saken bättre.  Jag får gråten i halsen varje gång jag tänker på det, vi var liksom inte klara med varandra. Jag skulle ju visa honom alla bilder från bröllopet, och stora bilden på hela släkten som vi tog då Noahs dop var. Och vi skulle som vanligt få nya fina handdukar från teneriffa, jag som slängde massa i flytten....

Nåväl, även ett visst "hat" har börjat bli mer av en besvikelse mot två personer som ska föreställa sig vara familj.
Jag har så mycket att säga till dom, men vill egentligen bara ge dom en blick, och hoppas på att de skulle göra sitt yttersta att göra det bra igen. Men jag insåg för länge sen att ni är inte ett skit värt, jag mår illa när jag tänker på er, och jag har sagt det förut, men säger det igen, Tack för att ni visar mig hur jag INTE vill vara...

Nu ska jag se till att börja röja här, och ordna med "OnDemand" boxen som inte vill funka, grr...

Ha en riktigt skön dag alla där ute, och njut av nuet!

HIPP HIPP HURRA!!!

Publicerad 2012-03-08 07:52:23 i Allmänt

GRATTIS ÄLSKADE VACKRA LILLASYSTER LINN PÅ DIN 18 ÅRS DAG!


För ett tag sen var du rätt liten, men med åldern man blir rätt sliten.
Jag välkomnar dig in i vuxenvärlden, jag kommer finnas där på den långa färden.
Nu när du blivit myndig, är det ingen idé att jag är fyndig, då du så stor blivit på så kort tid, är det du min älskade syster som håller oss alla vid liv!

Puss och kram från Storasyster, Jesper, Noah och Lucas!

Trött och frussen...

Publicerad 2012-03-06 12:52:40 i Allmänt

Jag blev helt plötsligt jätte trött, och småfryser, kanske för att jag inatt fick lära mig att flyga av självaste "Batman", det var så jukt häftigt, världen jag var i var svart och lila, det var riktigt häftigt men ganska dystert.
Sen vet jag att jag såg mig själv i sjukhussängen, jag vet inte om jag var döende, men jag tror det...
Konstig dröm, men att jag kommer ihåg min dröm tyder ju på att jag sovit dåligt :( 

Det är så mycket kvar att göra, och det är bara jag som tar tag i det, japp det var en peak Jesper :P

Posta on-demand boxen till "comhem", tömma ur kartongerna, ordna till barnens lampa som hänger snett :(...
Nej usch, nu ska jag börja packa ihop väskan sen ska jag ta en omväg till jobbet för den friska luftens skull!

Ciaoo!

Svårt att inse...

Publicerad 2012-03-01 06:40:54 i Allmänt

Jag har lite svårt att inse att min morfar verkligen är borta, jag vet att jag tjatar, men emellanåt känner jag mig arg och samtidigt ledsen...  Jag fick mejl, väldigt ofta från morfar, och han skickade alltid så roliga bilder i sina mejl..

Nåväl, nu är hela lägenheten klar och igår fick jag bukt på köket, det är lite småplock kvar men det får jag ta efterhand. Jag fick även upp lite tavlor, men jag är sjukr rädd för att paja väggarna :S

Idag ska jag jobba, mellan 12:00-20:15, det ska bli najs, jobba även imorrn och resterande helgen, på lördag måste jag dock snabbt hem så jag inte missar hela mello, men det kan man ju se i efterhand i värsta fall..

Nu är det dags att klä på ongarna så de kan traska iväg till "dådis"!

Tjingeling!

Om

Min profilbild

Louise Tocklin

Mamma till Noah, 7 år, Lucas, 5 år, och Caspian 1 år. Medial, undersköterska och sångerska!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela