Lollo

Bara om mig. Mina tankar. Mitt liv.

Skitnatt!

Publicerad 2013-07-28 05:54:57 i Allmänt

Inatt har det varit en sån natt då de känns som om man bara blundat, dock vet jag att jag drömt massor av knasiga drömmar, osammanhängade..

Nåväl, idag ska de tydligen bli upp emot 30 grader här, det blir definitivt havet idag! Igår badade jag med bästa Nanni och min svägerska Somme, det blev en kort stund, men å vad jag skrattade, tack tjejer!

På tisdag väntar hemgång, vilket känns tråkigt då allt är så bra här! Jesper säger att jag är väldigt rofylld här, o jag märker till och med på min hy i ansiktet att detta gjort susen för mig!

Nej, hit vill jag flytta för alltid, men om de skulle bli så, så skulle jag sakna mina vänner otroligt mycket!

Väl hemma väntar utgång på lördag med Sussu och Pontus, ska bli riktigt kul! Var vi hamnar har jag ingen aning om och på dagen ska vi passa våra vänners son som är så sjukt bedårande!!

Nu ska jag kolla lite på GW innan pojkarna vaknar!

Kärlek/Lollo

Havet!

Publicerad 2013-07-24 20:12:01 i Allmänt

Just nu sitter jag vid havet, av den enkla anledningen att jag får ont under revbenen på höger sida av mellangärdet, jag har haft liknande fast på min vänstra sida.. De tog ett par dagar sen var de över, men ganska frustrerande att man får gå i slow motion för att inte få ont..

Här är det galet skönt att sitta lycklig som ledsen, ljudet av vågorna som skvalpar mot land är urmysigt!

Även på denna strand brukar jag alltid plocka stenar som jag använder som dekoration hemma, till ljus, vaser, balkong, ja lite så!

Imorgon ska vi alla åka in till Helsingborgfestivalen och strosa, och naturligtvis kolla på Sean Banan! Hans humor är på samm nivå som min hahaa!

Ha en skön kväll allesammans!

//L

Dag i staden!

Publicerad 2013-07-22 05:15:26 i Allmänt

Igår var vi inne i stan, dock var det mycket som hade stängt, men kände att vi alla 4 behövde en dag utan stranden då vi alla nästan ser ut som pepparkakor! Idag ska vi ta dagen som den kommer o jag känner för strandhäng! Pojkarna vill göra allt och ingenting, dock har vi en liten krabat som säger: kan nån bäääja mej?! Vet inte om jag pressar honom att promenera för mycket? Eller är han bara lite latis? Nåväl, igår fyndade vi på bra tycker jag ändå, ett par shorts o 2 fina linnen från "Gina Tricot" för 147:-, på "Stadium" hittade jag en sån där fleece tröja som är tjockare, lite längre "hår" för 200:-, nypriset på den var 1199:- :), Noah fick ett par foppatofflor och en T-shirt han spanat in.
Sen gick vi till gyllene M o åt lunch, ingen blev så glad som Noah haha!

Jag gick en PW igår, nästan ända fram till Rydebäck o hem igen, jag sprang sista biten, galet najs!!

Nu ska jag glo tv-avsnitt o vänta ut dimman som ligger här över o se solen komma!!

Ha en kanondag allesammans//Lollo

Konsten att leva

Publicerad 2013-07-19 08:50:05 i Allmänt

Varje människa är unik på sitt sätt. Alla älskar inte alla, men jag lever med filosofin att vi alla ändå har så mycket gemensamt. Vi alla andas samma luft, ett måste för att vi ens ska kunna existera. Att försöka se det positiva hos varje individ är svårt och vi vägleder varandra i svåra beslut, eller tillrättavisar vad de flesta anser vara rätt. Hela ditt liv består av val. Val av precis allt. Vilka kläder du ska ha på dig för dagen, vad du ska äta till lunch, vad du vill uppnå för mål. För vissa tar det längre tid än för andra att komma fram till sitt mål. Vissa har hela sin framtid planerad, medans jag exempelvis lever för dagen och tar varje händelse som en lärdom. Jag vet vad jag vill för stunden, och vad som gör mig lycklig. Vad tycker ni?

Kryptiskt och tankspritt inlägg, men min familj är där jag vill vara; min framtid och mitt levebröd!

Råå!

Publicerad 2013-07-18 06:20:02 i Allmänt

Nu har jag sovit andra natten på Råå, och som vanligt är detta det bästa semesterstället jag vet! Igår flängde vi runt på massa saker, först på Lotties trädgård där det alltid är mysigt att gå, sen hem till pojkarnas gammelfarmor på lunch och fika, sen iväg till Pålsjöskog där jag inte hade den bästa outfiten på mig, men de gör inget. Idag vet jag inte vad som står på schemat förutom att handla nya sandaler till Noah!

Ha en skön dag allesammans!! /L

Dag 1

Publicerad 2013-07-16 05:35:39 i Allmänt

Igår var första dagen på min semester! Den tillbringade jag på förmiddagen i soffan, sen åkte jag o två kompisar o deras charmtroll till staden där vi promenerade på söder! Dagen avslutades med middag på "Pizza hut" där jag o Jesper som vanligt delade på en mediumpizza, jees att man alltid blir så mätt där!

Idag ska jag packa på förmiddagen för att sedan ta tåget till malmö, svärmor min ska hoppa på mitt tåg i Linköping eftersom hon ska jobba i tingsrätten där, mysigt med sällskap!

Nu ska det pillas naglar innan allt packande o frukost börjar tjingeliiing!

//L

Sool!

Publicerad 2013-07-14 05:25:07 i Allmänt

Jag bara älskar sommaren, och imorgon är det min första semesterdag!
Vi åker i vanlig ordning ner till skåne, där ska det solas, badas, mysas o såklart köpas pärlor! Jag ska även göra ett tappert försök till att ta mig till "Ecoture by Lund" i Danmark och köpa mig en dyr Lollo-klänning ;) jag är även lite sugen på att gå igenom fristaden Cristiania, vore lite tufft! Även Sean Banan skall ses med pojkarna!! Nu kallar duschen sen kommer Phia o hämtar mig woop! Ciaooo

Om

Min profilbild

Louise Tocklin

Mamma till Noah, 7 år, Lucas, 5 år, och Caspian 1 år. Medial, undersköterska och sångerska!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela