Lollo

Bara om mig. Mina tankar. Mitt liv.

Valborg!

Publicerad 2014-04-30 08:27:38 i Allmänt

Jahapp, igår var det läkarbesök för Caspian, allt såg bra ut och jag behöver inte oroa mig för hans blodsockernivå då han gått ner ca 300 gram. Nu ska han matas varannan timme med flaska efter amning, puh! Men jag ger mig inte, jag ska få bukt på amningen så jag kan helamma sedan!
 
Idag blir det städa av, jag tog köket igår så nu är det bara resten av lägenheten kvar! Tur att Jesper är hemma idag så han kan ta Caspian och pojakrna så jag hinner med!
 
Sedan kommer E och D med deras son och även S på middag innan vi går ut o kollar brasan, tur att jag inte lämnat ner vinterjackorna så man slipper frysa ihjäl ikväll!
 
Nu är det dags att göra frukost innan jag sätter igång med städningen!
 
Ha en skön dag/L

Bajspåsk!

Publicerad 2014-04-27 06:35:55 i Allmänt

En vecka har gått o tiden går förbaskat fort! Under påsken var vi på hemmaplan och mös med familj och vänner, vi hann även med ett besök hos svärfar för lunch/middag. 

På påskafton hade barnen äggjakt i parken, dom skulle hitta 3 ägg var för att sedan belönas med att få sina godisägg, dom hade så roligt och jag tycker det är så kul med kreativa människor som anordnade detta! Vi grillade korv och fikade, det blev en heldag i solen! 

Tyvärr fick jag "skit" för att jag inte bjudit in fler människor, men när man knappt träffar vissa människor så tänker man inte på sånt. Sedan ligger all min fokus på pojkarna. Jag har nog att tänka på, men när jag nästan dagligen träffar vissa människor och dom frågar vad mina planer är så står dörren öppen att säga; åh! Vilken tid? Kan man haka på? Eller jag kommer med!

Sen fungerar jag så att när jag frågar om
folk vill hänga/umgås och konstant får ett "Nej" så backar jag undan och slutar fråga, och det tycker inte jag är något konstigt, eller?

Nåväl, idag ska jag till jobbet en sväng för att säga hej, pojkarna får lov att handla födelsedagspresent till pojkarnas "bonuskusin" som vi sedan ska på kalas hos under eftermiddagen. Sedan blir det nog parkhäng då vädret ska vara ännu varmare idag! Både jag och Noah har fått färg i ansiktet och Lucas, han börjar få fräknar, så sött!!

Ha en skön söndag//L

Mysig helg!

Publicerad 2014-04-21 09:23:24 i Allmänt

På långfredagen så var jag uppe hos en arbetskompis och hade det hur mysigt som helst! Sedan på lördagen hade det anordnats mys i parken med påskäggsjakt och korvgrillning, det var så mysigt!

Tröttheten är konstant igång, men tiden går fort och Caspian sover ändå bra på nätterna så jag ska inte klaga! 

Planen idag är att traska upp till rådsparken och grilla korv till lunch, tror dock jag behöver en PN innan dess...

Och sen har vi de här med människor. 
Jag blir helt matt i hela kroppen av vissa beteenden så det är inte klokt, därför försöker jag släppa och gå vidare, för negativ energi är inget som är välkommet hos mig just nu!

Nu är de dags att ge lilleman mat och sen smått börja klä på sig o gå ut!

Ha en skön dag/L

Pendlande humör

Publicerad 2014-04-16 05:53:31 i Allmänt

Som rubriken så är det så det är för mig bokstavligen talat. Jag dalar mellan att vara lyckligast på jorden till att vara helt knäckt o bara vill försvinna. Just den känslan kommer inte ofta, men när den gör det, som igår så kryper jag ihop i fosterställning o bara gråter.
Det är inte det att det är jobbigt att plötsligt ha tre barn, utan det är allt runtomkring, man får inte ha dom rutinerna man alltid haft, Caspian är liksom inte den typen som vill ligga lite själv, han ska vara med öööverallt.
Så är det de här med tvätt. Just nu skulle vi behöva tvätta 3 gånger i veckan, men den tiden finns inte alls.
Tvättmaskin står klart överst på önskelistan!
 
Nåväl, idag ska vi åka till skansen hela familjen, det ska bli så mysigt!
 
Nu ringer Caspians skalmanklocka, dags för mat o blöjbyte!
 
Tjingeling/L

Uppe långt innan ottan!

Publicerad 2014-04-04 04:28:35 i Allmänt

Vid 03:00 vaknade Caspian och tittade runt i ett bäcksvart sovrum, jag valde att gå upp med honom så Jesper får sova. Idag ska jag lämna kidsen, sen tänkte jag promenera till jobbet o ta en fika, saknar jobbet väldans mycket, jag har varit borta i 3 veckor men det känns snarare som månader:) 

Senare idag måste det handlas garn så jag kan göra klart väninnans sons tofflor som jag varit på G med i typ 2 månader haha! Jag gjorde ett par men blev så sjukt missnöjd att jag nu skrotat dom och gör om dom helt!

Hormonerna flödar ännu och faktiskt emellanåt gråter jag, men vet inte varför egentligen, mycket är nog att tiden ska gå så fort, Noah blir 7 och börjar ettan, Lucas är inte längre vår "lillkille", och vi har en ny familjemedlem som vi alla 4 älskar så mycket!

Jag vill även be om förlåtelse till alla er som jag kanske "undviker", jag är bara så himla trött, vill sova mestadels, men snart är jag på banan igen, då ska jag umgås med er alla!

BVC var här igår och sköterskan är jätte gullig, synd att hon bara är tillfällig:(
C har iaf gått upp igen och ligger bra på kurvan, och vi fick papper på nya råd och "tillstånd".. Man får numera dricka 1-2 glas vin/vecka, napp rekommenderas, dom ska sova i egen säng för att inte riskera att bli utsatta för kvävning, så var det inte då Lucas kom!

I helgen hoppas jag att vi kanske kan åka till söder och hänga lite, men vi får se vad Jesper och pojkarna säger!

Idag fyller lillasyster år, vi får helt enkelt se om vi drar oss ut till Tyresö, vill inte planera in för mycket på dagarna såhär i början:)

Nu ska jag dricka mitt kaffe!

Ha en skön helg allesammans!

/Lollo

Bekymmer...

Publicerad 2014-04-02 04:38:47 i Allmänt

Caspian hade för drygt en vecka sedan gått ner ca 1 kg, så det var bara hem och ge ännu mer ersättning i samband med amningen. Igår bröt jag nästan ihop då Jesper tog honom på kvällen och jag skulle lägga mig efter amningen, men han var inte mätt, hur ska jag kunna tillfredställa hans matbegär om de jag har inte räcker och hur ofta han än får snutta så händer ju inget :(

Sedan inatt kom Lucas in och Jesper sa: drick mer vatten Lucas du är så varm, jag tempade och han har feber, stackars mammas kille! 

O så är jag så trött hela tiden, det tar inte många sekunder att langa fram mat till Caspian o vi båda somnar om igen, men jag sover o sover o är tröttare än någonsin!

Sedan har vi ju det här med att svettas på natten, jag vaknar, dyngsur, allt blir kallt, täcket är blött, kudden är blöt, så jag sover på en handduk i hopp om stt slippa byta lakan var och varannan dag... Inatt testade jag att sova med ett tunnare täcke vilket inte alls hjäpte...

Nåväl, nu ska jag fortsätta på ett par tofflor jag lovat att göra!

Ha en skön onsdag allesammans!

//L

Om

Min profilbild

Louise Tocklin

Mamma till Noah, 7 år, Lucas, 5 år, och Caspian 1 år. Medial, undersköterska och sångerska!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela