Lollo

Bara om mig. Mina tankar. Mitt liv.

Så svårt...

Publicerad 2012-10-29 05:13:22 i

När min farmor gick bort var jag helt förstörd, saknar henne så, nu är det snart ett år sedan morfar gick bort, och det gör så ont i mig:( men nu vilar han i havet, där han trivdes som bäst, och det var en helt underbar dag att sprida honom på, lätt vind, klarblå himmel, solsken... Vi åkte ut med SSRS, ett stort tack, och ni som kan, donera gärna en slant till dom!

Idag vaknade jag tidigt IGEN! Den här dumma tidsomställningen är ju helt värdelös, både jag och Jesper var döda igår vid 19:00, fast klockan var då 20:00 den gamla tiden, hua!

Bjuder på en läcker bild på mitt öga!

Lång helg...

Publicerad 2012-10-27 05:05:53 i

Denna helg kommer bli lång, jag är glad att jag kommer ihåg allt som skall göras. Idag blir det Ikea en sväng med P, så snällt att köra mig så vi kan få det sista hem därifrån, barnen ska på kalas på Heron, efter det är det rådsparken som gäller, korvgrillning, mys, spökjakt o lite så. Imorgon ska jag åka med morfars aska till havet, hans sista vila, där han trivdes som bäst, jag ska åka ut med sjöräddningen, så det är lite coolt att jag ska få åka deras båt också:)

Naturligtvis vaknade jag hur tidigt som helst idag, känner mig rätt pigg ändå, hoppas inte de går över i trötthet:)

Nu ska jag fortsätta dricka kaffe, tjingeling!

En tår på födelsedagen...

Publicerad 2012-10-24 05:16:15 i

Idag är en ganska tung dag, idag skulle nämligen min moffa ha fyllt 74 år. Men hastigt rycktes du bort från oss alla den 23 december 2011. Just nu står han i min bokhylla och ska snart få vara där han trivdes som bäst, på havet. Jag väntar på dina söta julkort du skickar till pojkarna, men blir snabbt påmind om att det inte kommer att komma några julkort. Inte heller någon utökning i handduksförrådet blir det heller, nu får jag köpa tråkiga handdukar själv, utan fina djur på... Du är så saknad av mig morfar och ikväll ska mitt ljus brinna, bara för dig...

Bah!

Publicerad 2012-10-19 06:36:32 i

En jobbhelg väntar på mig, jobbar kväll idag, dag imorgon och kväll på söndag. I förrigår var jag så sjukt trött på jobbet att det nästan blev pinsamt, jag hade varken sovit för lite eller för mycket, utan sådär lagom! Nåväl, det är nog vädret och årstiden som gör sitt!

Idag ska jag ringa ssrs så vi kan åka och sänka ner morfar i havet, platsen där han trivdes som bäst. Just nu står han i vår bokhylla:)

Dags för påfyllning av kaffet!

Nästa vecka...

Publicerad 2012-10-14 06:38:50 i

I veckan som kommer ska jag åka med pojkarna och hämta min morfar. Jag ska sprida honom den 24 oktober, på hans födelsedag. Vilken ära! Men ack vad han är saknad, min fina morfar! Vi fick aldrig några handdukar, inga fina smycken, inget fint till pojkarna, men vi har personliga saker som är mycket bättre att ha!

Nu, kaffe!

Så dum!

Publicerad 2012-10-11 06:49:20 i Allmänt

Jag förstår mig inte på vissa människor... inte alls faktiskt. Jag kan inte skriva rätt ut vad jag menar då personliga påhopp sen kommer. 

En annan sak jag gjort är att sakta sudda ut en människa som en gång stod mig nära. Varför?
Jo för att personen i fråga helt enkelt prioriterade annat när man alltid hörde av sig. Varför ska jag lägga energi på en människa som fullständigt slutat bry sig? Jag saknar många stunder med personen i fråga, men det är inte längre upp till mig att försöka. Jag tänker inte jaga mina vänner, men jag har märkt vilka som verkligen är mina vänner, de ringer och frågar hur Jag mår, om Jag vill hitta på något. 
 

Nä, nu är det dags att samla ihop tvätten och gå ner i tvättstugan!
 

Måndag...

Publicerad 2012-10-08 18:34:50 i

Lägger bara in ett citat idag:)

Jaha?

Publicerad 2012-10-05 05:56:24 i

Jag tror jag måste ha varit 10 barns mor i mitt tidigare liv, eller piga, vaknar i ottan, somnar innan 22:00...

Nåväl, jag håller på o gör en halsduk till en kompis och en mössa som jag sedan kan sälja. Dock skulle jag vilja ha fina blommor att sätta på, kanske ska köpa upp mig på broscher att sätta på? Vi får se!

Ikväll jobbat jag, samma sak imorgon kväll, och på söndag jobbar jag dag, och eventuellt åker vi till mamma på EM, men vi får se helt enkelt:)

Nu ska jag fortsätta med halsduken!

See ya!

Om

Min profilbild

Louise Tocklin

Mamma till Noah, 7 år, Lucas, 5 år, och Caspian 1 år. Medial, undersköterska och sångerska!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela