Lollo

Bara om mig. Mina tankar. Mitt liv.

Lista

Publicerad 2011-01-29 08:01:49 i Allmänt

Nämn något som gjorde dig glad igår: En komplimang
Vad gjorde du kl 08 imorse: Stressade till jobbet
Vad gjorde du för 15 min sedan: Läste aftonbladet
Det sista du sa högt: Noah
Det senaste någon sa till dig: Mamma, kan du komma till mig..
Vad har du druckit idag: Kaffe
Vad var det senaste du åt:
Chips och dipp
Vad var det senaste du köpte:
Födelsedagspresent
Vad är det för färg på din ytterdörr:
Brun
Vad är det för väder hos dig nu:
Blåsigt
Godaste glassmaken: Vanilj

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Ja..

Sover du tungt: Absolut!

Drömmer du mardrömmar: Ibland..
Trivs du med ditt jobb: Absolut!
Favoritklädsel: Legging och lång tröja/tunika
Favoritlåt just nu:
"Grenade" med Bruno Mars

Vad ser du om du tittar till höger: Fönster

Vad gör dig glad just nu: Snälla barn...

Vad ska du göra härnäst: Frukost

Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Små irriterad...

Favoritgodis: Choklad
Kläder just nu: Morgonrock
Sommarplaner: Jobba och lite vila
Hur många kuddar sover du med: 2st
Spelar du något instrument: Luftgitarr

Morgon eller nattmänniska: Morgon
Vad är viktigast för dig: Min familj!
Är du kittlig: Jaa fast det kommer och går :P

Snarkar du: Jag har ingen aning!

Stjärntecken: Skorpion
Äckligaste insekten: Spindlar och blomflugor!

Stökigt eller välstädat: Städat (man försöker iaf)

Längtar du mest efter just nu: Sova och bli bra i halsen!

Lite personlig...

Publicerad 2011-01-25 20:56:37 i Allmänt

Jag har galet mycket saker inom mig som jag vill få ut och bort, men allt är så osammanhängande så skulle jag säga allt skulle det bara bli knasigt...

Jag har precis allt jag vill, eller nästan, man måste ju få ha lite att se fram emot.
Jag har en underbar man som jag om fyra månader varit gift med i ett år och det går inte en dag utan att jag tänker på vårt fantastiska bröllop, alla var där, och alla var glada, speciellt jag. Jag fick vara prinsessa en hel dag och skulle så gärna vilja göra om det!

Jag har två fantastiska barn som jag älskar mer än något annat på denna jord. Klart att det är tufft att vara mamma ibland, men jag ser fler positiva än negativa saker med det.

Jag har väldigt få vänner jag umgås med, men Erikas mamma, Outi, skrev "Kvalité före kvantitét", det tänker jag på ofta och hon har så himla rätt. Jag behöver inga fler i mitt liv för att vara lycklig, för jag har, just det, allt.
Min enda sak som är kvar att göra är en till bebis och köpa radhus eller villa, och körkort förståss.
Detta får ligga i lä ett tag då tiden inte finns med tanke på skola och jobb.

Jag har fantastiska arbetskamrater, jag känner ingen ångest, har ingen klump i magen, för jag gör ett jäkla bra jobb, trots att jag är nybörjare. Ingen blir arg eller irriterad om man frågar något, utan alla hjälper till att förklara eller berätta. Tidigare har jag fått vibbarna av att jag är dålig, men jag var bannemej där hela tiden, ställde alltid upp, men fick i slutet bara skit. Jag tänker på det varje dag, och jag var så inte värd det. En sak kan jag dock säga, att ingen kan knäcka mig. Jag har gått igenom så mycket skit rent ut sagt i mitt liv, att det bara gör mig starkare. JAG ÄR BRA!

Min sk pappa, som jag för länge sedan har slutat kalla pappa, han är bara Leif för mig, har jag motbevisat ända sen jag bröt kontakten. Han sa alltid; du kan ingenting, och tro mig, de orden ekar i mitt huvud...ofta.. men fanimej du lilla skit, jag kan...massor...

Till alla er som är elaka mot andra människor, tänk en gång till på vad ni säger/gör, det sårar, men ack då, ni gör dom bara starkare.
Till alla er som får ständig skit, ni är bra, ni är faktiskt bäst, för ingen är bättre än du på att vara just du!

Ha en skön kväll allesammans, för det ska jag ha, bästa jag!

Lördag!

Publicerad 2011-01-15 17:41:08 i Allmänt

Idag var det då fredag för mig eftersom jag jobbade idag, så idag när jag kom hem så slocknade jag till en stund, är mer trött nu än innan dock. Nyss var jag och handlade med Lucas och påvägen till affären hittade han 4 hundar som han ylade ikapp med haha :D

Jesper och Noah är iväg och handlar kinamat, är galet sugen på det så det ska bli riktigt smarrigt!
Efter det ska vi bunkra oss i soffan med barnen och äta chips och dipp.

Om tiden och orken finns imorrn på dagen så ska jag fortsätta plugga på min galna kurs, Psykologi A..
Vi har ca 10 uppgifter att lösa på mindre än 2½ vecka och min första uppgift var galet svårt, psykologiska perspektiv är INTE min grej.

Alltså jag har så galet kul på jobbet, vilket jag sa till en av våra brukare idag, och hon sa då: -Vet du vad? Det är riktigt roligt att du trivs så bra och tycker det är så kul, det känns bra för mig som vårdtagare, och dessutom är du snäll, duktig och hjälpsam! Jag blev varm i hela kroppen av den uppmuntringen! TACK SNÄLLA DU!

Mina arbetskamrater är också fruktansvärt gulliga, alla på sitt sätt, så olika människor men ändå så lika,
dom förgyller de dagar jag jobbar där, och dom accepterar mig för mig! Ni är guld värda!!

Nu ska jag strax ta och duka och göra riktigt mysigt till middagen!

Ha en bra helg allesammans!

Valet och kvalet..

Publicerad 2011-01-06 08:04:17 i Allmänt

Igår var en tjej här och tittade på vår lägenhet och hon tyckte det var snålt med garderober.
Jag förstår henne på ett sätt, men nu i efterhand kan jag känna att om man byter ner sig så får man ju mindre av allt, eller? Hennes lägenhet hade alla rum man ville ha, inglasad balkong som var ganska stor, plats för diskmaskin i köket och större klädkammare. MEN dörrarna var sånna där bruna i tunnt trä, mörkbruna och väldigt fula, vi har fina vita dörrar så det var ett bakslag. Tack och lov så hade hon om inte mer slitna tapeter än vad vi hade så vi bestämde att OM vi byter lägenhet så ska vi göra om själva i nya lägenheterna. De rum som skulle bli barnens var lagom stora och dom skulle klara sig att bo där länge, och vårt då sovrum som skulle bli vårt, var gigantiskt.
Äsch jag vet inte, om vi i framtiden får en till kotte så behövs ju ytterligare ett rum och jag vet att Jepser hellre köper stort på en gång... Sen är det ju sååå jobbigt att flytta.. vi får se, men för min del just nu är det 50/50...

Ha en bra dag i funderarland//L

Gott nytt år och 112 samtal

Publicerad 2011-01-02 18:59:01 i Allmänt

Ja nyårsafton började med ett besök på akuten för Lucas lungor pep igen, vi fick då astmamedicin då dom konstaterat att tredje gången gillt!
På dagen annars fikade vi med kompisar sen på kvällen lagade jag tre rätters och sen åt vi massor med chips, dipp och godis och cola o bål på hallonsoda!

Jaha och på lördagen skulle jag jobba och jag vaknar av att T ringer mig från jobbet och frågar om jag sover, i min vildaste panik upptäcker jag att min klocka inte ringt, det visade sig sen blivit en stor bug på alla iphone telefoner så inte klockorna ringde, så rent teoretiskt var det inte mitt fel att jag försov mig. Dock blev jag bara 45 min sen, det ni, från gårdagens smink och frisyr till tåget på 30 min, det tycker jag är bra!

Väl hemma igår så vägrade barnen sova, men till sist gjorde dom det, sen kollade jag och Jesper på "Sprängaren" sen "paradiset", bra filmer!

Idag så stod jag och fixade håret medan jag hör ett PANG följt av ett vrålskrik, jag går till Lucas och ser att det bara forsar blod från hans ansikte. Jag ringde 112 för jag visste att jag kunde få vägledning av en sjuksköterska.
Vi ringde en granne som var galet snäll och körde oss till akuten, endast iförd filtar på lilla Lucas.

Han somnade inne på akuten så läkaren kom lägligt då det var dags att limma igen såret, det gick fort och slapp vänta länge!

Nu gråter han så fort han går för att han har så ont i sin fot, så blir det inte bra blir det akten imorrn igen, om jag orkar det dvs, annars ska jag tvinga till mig en tid på VC, för där har dom röntken dessutom.

Nu dricker jag kaffe som jag längtat efter hela dagen, Noah och Jesper är på bio på heron och ser "Dumma mej", hoppas dom har mysigt!

Nu ska jag söörfa vidare!

Ha en bra kväll allesammans!!//L

Om

Min profilbild

Louise Tocklin

Mamma till Noah, 7 år, Lucas, 5 år, och Caspian 1 år. Medial, undersköterska och sångerska!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela