Lollo

Bara om mig. Mina tankar. Mitt liv.

Stress!!!

Publicerad 2013-08-25 05:13:11 i Allmänt

Jag känner mig småstressad då jag är en person som måste ha struktur! Småplanerar hela tiden i huvudet om hur vi ska ha möblerat här, med spjälsäng och en extra byrå till knytet! Det är 7 månader kvar tills det är dags, men vill ändå planera! Byrån behöver egentligen inte vara så värst stor eftersom att barnets kläder knappt tar plats de första 2 åren, men de löser sig!

Idag jobbar jag 7:30-20:00, vilket är skönt då tiden går fort! Men jag lär stupa ikväll innan jag hinner säga Hej!

Nu ska jag duscha o dra på mig mjukiskläder då de är det skönaste att ha på sig just nu då magen sväller;)

Ha en skön dag alla!! //Lollo

Du skall icke...

Publicerad 2013-08-23 06:22:31 i Allmänt

Nu för tiden när man är gravid är det så mycket som man INTE ska äta eller göra, som man fick göra för 30 år sedan. Saker som helt plötsligt kan orsaka missfall. Det känns som att vi vet för mycket idag. Med Noah i magen levde jag precis som vanligt, åt det jag kände för, men aktade mig för opastöriserade mjölkprodukter och skalet på brieosten. Jag minns hur Noahs vikarierande barnmorska sa att rökning är farligt, som om jag inte visste om det, att vi skulle använda oss av rökrockar, och inte umgås med vänner som röker. Jag har aldrig utsatt mina barn för direktkontakt med rök, men det är helt oundvikligt, var man än går finns det människor som röker, så det går bara inte. Jag minns även hur hon gav oss 70 olika böcker och blad om PSD (plötslig spädbarnsdöd), och hon var extra noga med att säga hur han skulle sova och ligga. Han skulle absolut aldrig sova på sidan eller på mage, för det kunde han dö av. Hmm... konstigt tänkte jag, för jag och mina 4 syskon har alla sovit på mage och på sidan och ingen av oss har dött. Ingen av mina barn har velat ligga på rygg, det har varit sidan eller magen som varit deras grej. Lucas ville inte ligga alls, han skulle vara med överallt, och la man ned honom så blev han sur. 

Samma sak när det gäller att bära tungt, "akta din rygg", man ska väl akta ryggen oavsett om man är gravid eller inte eller?

Nej, jag har en mage som "växer i färdriktningen" som morfar alltid sa, gravid i magen, inte i armar och ben!

Idag väntar ett kvällspass på jobbet, det var länge sen jag jobbade kväll, och imorgon är ett dagpass och sedan fika på EM för Jesper!

Ha en superbra helg allesammans //L

Söndag...

Publicerad 2013-08-18 06:10:24 i Allmänt

Dagarna går så sjukt fort, är glad att jag hinner med att andas!

Noahs första skolvecka har gått kanon, hans lärare är underbara o han trivs!

Veckan som kommer är rätt packad till viss del, Jag ska gå med Noah imorgon så han vet hur de går till då han ska äta frukost på skolan, sen ska jag snabbt till jobbet o prata med min bedårande chef, hem o hämta pojkarna, sen tvätta.

På tisdag börjar själva skolan för Noah o då ska jag vara med, sen har vi inga planer.

På torsdag är det dags att vara med lillebror i tingsrätten kl. 13:00 o jag har lovat att vara med, och vips så var det fredag och ett jobbpass för mig, likaså på onsdag!

I helgen jobbar jag, varpå ena dagen blir ett dubbelpass, men det är helt ok då tiden går så fort på jobbet!

Ska väl försöka planera in födelsedagsfika också för Jesper som fyller år!

Nu ska jag surfa vidare!

Ha en bra söndag allesammans//L

Baby on the way!

Publicerad 2013-08-11 05:05:54 i Allmänt

Japp, jag är gravid, massor av känslor; roligt, mysigt, skrämmande, väntande, planering... Ja vi måste flytta till större, så är det bara! Bebisen kommer försti vår, o jag känner att det är mest skönt att slippa frysa ihjäl under vintern!

Kön får jag först veta om ca 10 veckor, jag bara måste veta vad det är!

Jag vaknar 03:00 varje morgon, helt värdelöst, av att det är varmt o att jag är hungrig, dock låg jag kvar lite längre i sängen idag, men sitter nu o dricker kaffe, jag hittade koffeinfritt i matbutiken, vilket är guld värt! Idag blir de kalas för Erika som fyllde år i fredags, det ska bli mysigt!

På tisdag sparkar jobbet igång igen, ska bli kul o komma tillbaka faktiskt:)

Nu ska jag passa på att spela lite innan pojkarna kommer upp:)

Ha en skön söndag alla!!!

//L

Giriga människor!

Publicerad 2013-08-01 05:47:17 i Allmänt

Girighet: "En girig person tänjer gärna orealistiskt mycket på gränserna och får oftast ett dåligt rykte för sin snikenhet bland sina anhöriga." (http://sv.wikipedia.org/wiki/Girighet)

Jag har en vän som har ett hjärta av guld, med så mycket kärlek och omtanke att "vänner" till slut utnyttjar detta.
Ni är falska och egoistiska, och jag hoppas en dag att Karma kommer tillbaka till er en dag.

Jag kan inte berätta vem, vad eller hur, men jag är riktigt besviken på vissa människor som ska kalla sig vänner till min vän, skäms ni inte? Jag blir riktigt förbannad när jag tänker på hur fasen ni kan utnyttja denna människa på det vidriga sätt ni gjort, jag spottar på er!

Nog om detta!

Jag har träningsvärk från hell idag då E drog med mig på riktigt tungt pass som gjorde att mina knän sa ifrån, även min ena axel är så stel att jag nu måste göra allt jag kan för att mjuka upp den!

Nästa vecka är min sista semestervecka, sen måste jag ta lite strödagar då Noah börjar på skolan. Helt sjukt galet!!! Det ska bli så spännande, min lilla pojke har blivit så stor!

Nu ska jag fortsätta dricka kaffe, sedan blir de skansen idag!

Ha en skön dag//L


Om

Min profilbild

Louise Tocklin

Mamma till Noah, 7 år, Lucas, 5 år, och Caspian 1 år. Medial, undersköterska och sångerska!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela