Lollo

Bara om mig. Mina tankar. Mitt liv.

Det värsta är att...

Publicerad 2013-01-31 05:44:40 i Allmänt

Dessa två inte ens bryr sig. Deras ego har tagit över deras kroppar. "Du är min bästa vän och jag älskar dig", vilket skitsnack! Just nu önskar jag ingen av er lycka. Bajs på er!
 
Idag blir det jobb, sen hem och tvätta. Måååste gå ner med granen till källaren, för katten tror att det är en stor matbit, så nu är den draperad med filt :)
 
Annars är jag förbannad på dej som våldtog en 9-årig flicka i Örebro, hoppas dom hittar dig, låser in dig och kastar bort nykeln!
 
Nu kaffe sen dusch!
 
/L

Jag blev LVU:ad!

Publicerad 2013-01-27 06:55:00 i Allmänt

Igår när jag röjde hos min bror så hittade jag en utredning. Där stod det hur rädd jag var för han.
Så pass rädda och hotade att vi, jag och mina syskon blev "LVU:ade". 
 
Jag hade ingen aning om att jag varit det, men det kan alltså bli ett resultat av en människas handlingar.
Som jag skrivit tidigare fick vi bo på hemlig ort i ca en månad pga hot och våld.
 
"Äldsta flickan Louise berättar för oss att hon inte vågar besöka sin far i hemmet då hon blivit hotad av fadern att han ska ta livet av henne. Hon får komma tillbaka och hälsa på sin lillasyster (som han tagit och vägrar lämna tillbaka på utsatt dag) då hon ber om ursäkt för de lögner hon spridit".
 
Säger man så till sitt 10 åriga barn?
 
"Äldsta flickan, Louise, berättar att det är fylla hemma hos fadern och att en man ska ha varit så onykter att denne kissat ner hennes säng".
 
"Modern har träffat en ny man som fadern polisanmält för barnmisshandel samt berättat att det springer narkomander i dennes hem, även att hans hem är en stöldhåla där alla hans tekniksaker har blivit stulna"
 
Jag vet om att polisen kom och tog alla (min nya pappas) saker och sedan kom allt tillbaka med klisterlappar på, vita med siffror på, ett kontrollnummer som visade att ingenting var stulet. Stackars pappa Johnny som fick vara med om det för att en egoist ville förstöra för egen vinning.
 
När de träffades, min mamma och hennes nya man så minns jag att vi hade så roligt hemma hos han, han bodde i porten bredvid. Vi spelade spel på hans gigantiska tv, lyssnade på hög musik. Jag minns hur min barndomskompis pappa var lite på lyset en helg och han tog min lillasyster i famnen och dansade med henne till "Funky town", och jag kommer aldrig glömma hennes skratt som fanns där under denna mörka period. Jag vill förtydliga att min mamma och hennes man aldrig drack alkohol under den tiden på grund av oss.
 
När Sara Vargas låt "spring för livet" kom, så kändes det som om hon tagit orden ur min mun, lyssna på texten och så förstår ni hur dåligt jag faktiskt mår emellanåt.
 
http://www.youtube.com/watch?v=dp4_ftaCr_8
 
Skriver även ut texten här:
 
"Du säger att du har förändrats
Att du aldrig menade att slå
Du säger att allt har förändrats
Om jag ville så skulle jag förstå

Man skadar inte den man älskar
Vilket du faktiskt säger att du gör

Jag lever med mina minnen
Och sår som ingen kan se
Jag lever med mina minnen
Försöka glömma är ingen idé

Man skadar inte om man älskar
Vilket du faktiskt säger att du gör

Spring för livet om det är dig kärt
Att slå tillbaka det är det inte värt
Du kan inte förändra
Du kommer aldrig förstå
Det ända du kan göra är att gå
Det ända du kan göra är att gå

Du skadade hela mitt väsen
Du sa att jag alltid gjorde fel
Du klagade på hela mitt väsen
Tills jag inte längre var hel

Man skadar inte om man älskar
Vilket du faktiskt säger att du gör

Spring för livet om det är dig kärt
Att slå tillbaka det är det inte värt
Du kan inte förändra
Du kommer aldrig förstå
Det ända du kan göra är att gå
Det ända du kan göra är att gå

Och jag älskar livet
Det får du inte ta ifrån mig
För om nu hat är motivet
Så finns där inget hat hos mig

Spring för livet om det är dig kärt
Att slå tillbaka det är det aldrig värt
Du kan inte förändra
Du kommer aldrig förstå
Det ända du kan göra är att gå
Det ända du kan göra är att gå

Det ända du kan göra är att gå"

Vad trött man blir!

Publicerad 2013-01-26 06:00:42 i

Igår hade jag tänkt vila en stund, men ser då att Lucas urin som jag hade tänkt gå upp med till VC blivit som oblandad apelsinsaft. Men de sa som vanligt: åk till akuten. Så då gjorde vi det. Prover togs och urinen åkte iväg på odling och så får vi se nu då. Lucas somnade vid 17:30 och sov ett tag, sen fick han lite smörgås och "oboy". Och ett vredesutbrott för att Jesper la sig på fel ställe i vår säng....

Lucas kom idag upp vid 05:15 och frågade var Noah var, och när Noah kom upp sa han: god morgon Noah!

Idag bär de av till Tyresö med massor av kläder och skor till Leon, måste dock rensa ur lite till! Det blir bara jag och Noah som åker då Jesper vill att Lucas är hemma och vilar:)

Nu ska jag spela lite med Noah!

Ha en skön helg/Lollo

Saker...

Publicerad 2013-01-25 06:34:51 i

Som man inte ska glömma!

Släcka ljusen, stänga av spisen, kaffebryggaren, dra ur alla kontakter när man reser bort, äta, sova, gå på toa, vänner.

Jag stör mig på att andra människor kan få sin respektives liv överkört. Att inte låta personen få styra själv emellanåt vad han eller hon vill göra, känns inte riktigt OK.

Att stå en människa så otroligt nära till att helt plötsligt bli en fiende, kommer nog en dag att ligga dig i fatet.

Det finns 3 personer som jag är riktigt besviken på, och jag har sedan ett tag varit redo på att sluta bry mig om er. Om det är viktigt för er att veta hur jag mår, så föreslår jag att ni frågar Mig och inte min man. Jag föreslår att ni slutar försöka ta er in på min fb, då den är till för mina vänner och för att jag vill dela mitt liv med dom.

Pinsamt att en av dessa 3, en gång sa; "Vi borde ses o prata, jag vet ju innerst inne menade väl", men å andra sidan har det snart gått 1-2 år (minns inte riktigt) sedan jag uttryckte min välmenade åsikt om ditt barn.

En person och dennes respektive var på min och Jespers bästa dag i vårt liv, vårt bröllop, vi kände dig inte ens, men jag anser att det är trist att vi inte fått ha vår nära vän kvar.

PUNKT!

Värdelöst!

Publicerad 2013-01-25 05:07:07 i Allmänt

Lucas var igår väldans avdankad. Han sa redan då jag hämtade honom från dagis att han var trött, och när jag skulle lägga mig så hade han 39,7 grader i feber, mammas lilla hjärta. Så nu på morgonen ska jag ta urinprov tänkte jag för att utesluta UVI.
 
Så idag blir det VAB för min del.
 
Beroende på hur Lucas mår imorgon så ska vi åka och träffa min brorson, eventuellt blir det bara jag, Noah och min kusin Ida som kommer och ska sova här inatt, läste dock på IG att hon är sjuk, så vi får helt enkelt se hur de blir!
 
Annars blir det städa av idag och gå ner till "Teknikmagasinet" för att köpa ett upphäng till vår TV.
Sen ska jag kasta bort de vita skåpet i vårt sovrum som jag bara hatar :D
 
Ha en skön dag//L
 

Storvinst!!!

Publicerad 2013-01-22 05:05:51 i Allmänt

Ett slag i ansiktet dök upp igår i tingsrätten, jag blev riktigt förbannad, då de tär en ren och skär lögn! Men en vacker dag kommer det ligga personen i fråga i fatet...
Huvudsaken hör till den att min bror redan nu i helgen ska få träffa sin son, och vi alla kommer vara där!!!
 
Presenter ska inhandlas och kläder ska dit, har ett helt lass med kläder till lillskrutt!!
 
Idag ska jag jobba, vaknade för dryga timmen sen, och somnade igår runt 20:00, helt slut då alla spänningar släppte, och pojkarna bad själva om vid 19:00 igår att få sova!!
 
Jag tog taxi hem igår från TR, och jag bokade via en app, och priset blev då fast!! Kan vara bra att veta. det var "Taxi 020", och en supertrevlig chaufför!
 
Nu ska jag dricka mitt kaffe, mommms!
 
//L
 

Oj då...

Publicerad 2013-01-18 06:09:30 i Allmänt

Idag är det jobb fram till 15:30, hämta pojkarna, hem o vänta på Jesper, träffa E och shoppa en sväng, hem och fika då farbror L med familj kommer på besök, äta middag sen sova, upp i ottan och tvätta, dumpa barn hos Cattis och Patrik, gå på Dop, hem o vänta på svärmor, gå ut och äta... ja rätt mycket på två dagar, och så ska jag dessutom hinna med och städa där någonstans...
 
Det blir nog en toppenhelg!
 
Igår shoppade jag och pojkarna, vi fyndade massor av kläder till dom, och dom blev nöjda.
 
Lucas har även bestämt sig för att han ska ha boxers nu istället för vanliga kalsonger: "Mamma, dom åker inte in på rumpan" var hans spontana reaktion :D
 
Nu dags för dusch, sen jobb!
 
Ha de gött! //L

Såklart:(

Publicerad 2013-01-16 05:41:41 i

Igår skulle jag ha tränat och såklart fick jag ont i halsen och började skaka och kallsvettas på jobbet, så jag gick hem 2 timmar innan passets slut. När Jesper kom hem la jag mig i sängen och bara kopplade av, och självklart mår jag helt ok idag.

Jag hann inte klart alla mina rum igår, men ska kämpa på idag tänkte jag så jag kan beta av så mycket jag kan:)

En tidig morgonpromenad till jobbet blir det idag, o sen hem o chilla med pojkarna!!

Ha en skön dag allesammans!!

Jag är deprimerad.

Publicerad 2013-01-14 06:46:30 i Allmänt

Det är ord som bara den som verkligen har en depression förstår innebörden av. 
Det är stor skillnad på att vara lite nere, deppig och deprimerad.
 
Omställningen att få ett barn och flytta till ett nytt hem var den utlösande faktorn för min del.
Ett helt nytt liv med en ny livstil kom, vänner som svek. Jag får allt jag önskar mig av min man och mina barn, men har man saker inom sig som ligger och växer så kommer det tillslut att växa över och det smäller till.
 
Jag har allt man kan önska sig, eller i alla fall allt som Jag önskar mig. Familj och vänner som älskar mig, en god ekonomi, ett jobb som jag älskar.
 
När man startar ett nytt liv med en egen familj så försöker man ta bort den där stigen som man vandrat på innan, man bildar en ny egen stig, men den gamla stigen är alltid där i bakhuvudet och påminner en om allt man varit med om. Mycket på den gamla stigen är bra och roliga saker, men där finns även gropar som jag aldrig trott att jag skulle komma upp ifrån.
 
Många skäms för att stå för att de är deprimerade, eftersom en depression anses vara en form av psykisk störning.
Jag skäms inte. Jag söker heller inte sympati för min depression. Jag äter medicin för det som jag inser att jag inte kan vara utan just nu. Faktum är att jag faktiskt känner att jag skulle behöva öka dosen av den.
 
Jag är 27 år och omogen många gånger. Är lite trögare, har lite svårt att koncentrera mig då det gäller att lära sig saker, just skolsaker. Finns inte intresset där för mig så har jag svårt att lära mig. 
 
Jag började läsa MatteB och jag var helt förtvivlad och förbannad på att jag inte fattade alls.
Då insåg jag: Nej jag vill inte bli sjuksköterska, jag vill vara undersköterska och arbeta med människor.
Gör jag det för lönen? Absolut inte, för man kan inte betala i pengar det som jag får ut av min arbetsplats. Skratt, umgänge, lite tårar som man kan torka bort, men framför allt, "Tack Lollo för hjälpen". Jag brukar säga; du ska inte tacka mig, detta är mitt jobb som jag mer än gärna hjälper dig med. 
 
"Stackars er som måste stå ut med mig" har jag hört flera gånger, jag brukar svara: Vet du vad? Om någon tycker att detta är besvärligt att göra, så ska de inte ha detta yrke! Och tänk att jag alltid får ett leénde tillbaka!
 
Här får ni en del av det som "Vårdguidens" Hemsida skriver om depression, skickar även med en länk för den som vill läsa!
 
http://www.vardguiden.se/Sjukdomar-och-rad/Omraden/Sjukdomar-och-besvar/Depression/

"Symtom på depression

En depression kan vara av olika svårighetsgrad och ge varierande, ibland mycket svåra, symtom. Om du har en depression är det vanligt att du:

  • känner dig nedstämd. Ingenting känns särskilt meningsfullt eller roligt längre. Ibland kan du känna hopplöshet och att du aldrig kommer att kunna bli glad igen.
  • får svårt att påbörja och ta itu med saker och ting.
  • får försämrat minne och svårt att koncentrera dig.
  • blir rastlös.
  • känner ångest och är lättirriterad.
  • känner dig värdelös och har svåra skuldkänslor.
  • får försämrad aptit och går eventuellt ner i vikt.
  • är väldigt trött, trots att du sover.
  • har sömnproblem, till exempel att du vaknar tidigt med ångest och oro."

Han tog barnen och stack!

Publicerad 2013-01-14 06:30:19 i Allmänt

Hur ofta läser ni en sån rubrik? Jag som själv är mamma, en stark kvinna som anses vara det svagare könet i ett förhållande, kommer det alltid vara mest synd om i alla lägen. Jag har mina ord som tynger mer än om det skulle vara en man som for illa.
 
För att förtydliga min rubrik vill jag bara säga att min man INTE har tagit våra barn och försvunnit.
 
Om en man exempelvis är missbrukare och både psykiskt och fysiskt utsätter sin familj för både psykisk och fysisk misshandel är det självklart att kvinnan och barnen ska få hjälp.
 
MEN var vänder sig männen om de är utsatta? Det finns kvinnojour, poliser, socialtjänst, men vad finns för männen? Några få sketna organisationer där de endast kan få stöd.
 
Hur många kvinnor tar inte barnen och drar och kastar ur sig så mycket lögner att pappan kanske till och med blir fälld på grund av ord? Alla pratar om ett jämställt Sverige, men vi är inte där på långa vägar.
 
"Aftonbladet" har publicerat en stor artikel om barn vars mammor blivit mördade, men jag undrar egentligen hur stort mörkertalet är för de män som är utsatta?
 
Farliga män, de är starka, kan misshandla, psykiskt kränka. Farliga kvinnor, de kan ta sina supernaglar och rivas, kasta ur sig om inte än mer psykiskt kränkande ord.
 
Anledningen till detta inlägg är för att en vän till mig länkat om en kvinna på "Facebook" som inte träffat sitt barn på 7 veckor. Hur vet folk om barnet kanske har det hur bra som helst hos sin pappa? Det anses att man är inkompetenta bastards. Självklart anser jag att det är fel att låta barnen fara illa mellan sina föräldrar, kastas runt som ett bowlingklot för att föräldrarna är egoistiska?
 
Hur många ser till vad barnet vill? Barn som är under 18 är små och klarar inte av att ha en egen åsikt, för de vet inte bäst, utan de är först när de är 18 som de kan tänka själva, eller?
 
Jag är ett skiljsmässo barn, jag och mina två syskon kastades runt mellan två föräldrar, psykisk och fysisk misshandel var bara en liten del av vad vi fick stå ut med. Jag var rädd. Min lillebror var rädd. Min lillasyster var för liten för att förstå vad som hände. Vi var rädda för vår egen biologiska pappa. Vi fick under en månads tid bo på ett skyddshem där vi inte fick lämna gården ensamma utan personalens uppsikt. Jag var äldst där. Jag hade INGEN att leka med, de enda jag kunde prata med var vuxna människor, men jag minns en liten liten kille vid namn Eddie som också bodde där. Han blev så glad när hans pappa kom, och jag vet egentligen inte varför de vistades där, men när ett barn springer fram till sin pappa för att sedan ge honom den varmaste kramen ett barn kan ge, så känns det någonstans som att han faktiskt inte gjort något fel?
 
Minnen;
Jag missade skolan en hel månad och väl hemma fortsatte ju hjulet med hot och allt vad som innebar från hans sida. 
 
Är jag skadad? Absolut. Allt jag lyckas med är en revanch, för att ända sedan jag minns så har jag fått höra: Du kan ingenting. Du är lika äcklig som din ho*a till morsa. Du är ful. Du är inte mitt barn. Din mamma har lärt dig att ljuga så bra att du tror dig själv. Spö fick man om man busade då mamma inte var hemma.
Jag minns en gång då mamma låg på sjukhuset, hon hade opererat sig för något, tror de va en äggstock, och plötsligt är min morbror där för att ge oss välling. Jag minns inte hur gammal jag var, men jag minns att han var där. 
 
Jag slog ofta mitt huvud i väggen för att få uppmärksamhet av han som ska kallas min pappa, han satt vid sin dator, hela tiden. 
 
Pokerkvällar där min lillasyster satt i knät runt bordet som var fyllt av Tyresös elit-alkisar. Min fina vackra lillasyster. Min säng blev nerpissad av en alkoholist vid namn Per. Han haltade och var rätt snäll minns jag.
 
En natt, då mamma träffat sin nuvarande man, så sov vi alla hemma hos honom (Han bodde en port ifrån oss). 4 pers i hans säng då vi plötsligt alla vaknar av en kraftig smäll. Mamma och J undrar båda var det var och mamma ber oss vara helt knäpptysta. Vi alla smyger till vardagsrummet där vi sedan alla stod och tittade ut och såg att grinden till uteplatsen låg på marken. Jag minns även att mamma sa: få jag hit baseboll-trät så ska jag ut o **** **** **** ****.... Vi alla visste ju vem som låg bakom dådet. Det var han som kallas för vår pappa. Jag minns att vi gick och la oss och jag vågade inte somna, tänk om de kom tillbaka. 
Jag frågade en gång om det var han som hade gjort de där mot J, och han svarade: Det var en kompis till pappa, men det får du inte säga till någon, fattar du det?!
 
Jag har fram tills att jag själv bildade familj haft så dåligt självförtroende på alla plan att jag inte ens velat leva, suicidabel? Javisst, fram tills att jag hittade Jesper. Tills vi fick våra fantastiska barn. Jag lever för min familj och mina vänner. Ni är mina allt!
 
I detta fall så är det kvinnan som farit illa, men tänk om 
 
 
 
 

Baka och frisidören!

Publicerad 2013-01-12 12:50:04 i

Jag har nu på förmiddagen bakat en spännande äppelkaka, klippt mig och gjort en liten munsbit som N önskade att jag skulle göra till hennes "fest". Så om en timme drygt ska vi bege oss. Det ska tydligen vara tema pirater så jag har även tagit sönder och målat kläder till Lucas. Noah ska sen målas och jag tror att Lucas kommer att prioritera att vara pumpa, vill han de så ska han få de:)

Ett tappert försök att ragga barnvakt ikväll blev dock misslyckat, så de blir inge födelsedagsfirande av J ikväll:( men jag älskar henne ändå, o de vet hon:)

Nä nu ska jag spela lite innan det är dags att bege sig!

Wow!!

Publicerad 2013-01-11 06:42:15 i

Tack alla ni som tog er tid att läsa mitt föregående inlägg! Jag vill även passa på att säga att jag inte söker sympati, jag är tacksam för hur mitt liv har varit, både jag och min man vet hur vi inte vill vara som föräldrar, vi har båda lärt oss mycket...

Fredag och helg väntar, mycket kalasande i helgen!!

Ha en riktigt bra fredag alla ni!!

Kram!/L

Han tog barnen och stack!

Publicerad 2013-01-10 06:42:11 i Allmänt

Hur ofta läser ni en sån rubrik? Jag som själv är mamma, en stark kvinna som anses vara det svagare könet i ett förhållande, kommer det alltid vara mest synd om i alla lägen. Jag har mina ord som tynger mer än om det skulle vara en man som for illa.
 
För att förtydliga min rubrik vill jag bara säga att min man INTE har tagit våra barn och försvunnit.
 
Om en man exempelvis är missbrukare och både psykiskt och fysiskt utsätter sin familj för både psykisk och fysisk misshandel är det självklart att kvinnan och barnen ska få hjälp.
 
MEN var vänder sig männen om de är utsatta? Det finns kvinnojour, poliser, socialtjänst, men vad finns för männen? Några få sketna organisationer där de endast kan få stöd.
 
Hur många kvinnor tar inte barnen och drar och kastar ur sig så mycket lögner att pappan kanske till och med blir fälld på grund av ord? Alla pratar om ett jämställt Sverige, men vi är inte där på långa vägar.
 
"Aftonbladet" har publicerat en stor artikel om barn vars mammor blivit mördade, men jag undrar egentligen hur stort mörkertalet är för de män som är utsatta?
 
Farliga män, de är starka, kan misshandla, psykiskt kränka. Farliga kvinnor, de kan ta sina supernaglar och rivas, kasta ur sig om inte än mer psykiskt kränkande ord.
 
Anledningen till detta inlägg är för att en vän till mig länkat om en kvinna på "Facebook" som inte träffat sitt barn på 7 veckor. Hur vet folk om barnet kanske har det hur bra som helst hos sin pappa? Det anses att man är inkompetenta bastards. Självklart anser jag att det är fel att låta barnen fara illa mellan sina föräldrar, kastas runt som ett bowlingklot för att föräldrarna är egoistiska?
 
Hur många ser till vad barnet vill? Barn som är under 18 är små och klarar inte av att ha en egen åsikt, för de vet inte bäst, utan de är först när de är 18 som de kan tänka själva, eller?
 
Jag är ett skiljsmässo barn, jag och mina två syskon kastades runt mellan två föräldrar, psykisk och fysisk misshandel var bara en liten del av vad vi fick stå ut med. Jag var rädd. Min lillebror var rädd. Min lillasyster var för liten för att förstå vad som hände. Vi var rädda för vår egen biologiska pappa. Vi fick under en månads tid bo på ett skyddshem där vi inte fick lämna gården ensamma utan personalens uppsikt. Jag var äldst där. Jag hade INGEN att leka med, de enda jag kunde prata med var vuxna människor, men jag minns en liten liten kille vid namn Eddie som också bodde där. Han blev så glad när hans pappa kom, och jag vet egentligen inte varför de vistades där, men när ett barn springer fram till sin pappa för att sedan ge honom den varmaste kramen ett barn kan ge, så känns det någonstans som att han faktiskt inte gjort något fel?
 
Minnen;
Jag missade skolan en hel månad och väl hemma fortsatte ju hjulet med hot och allt vad som innebar från hans sida. 
 
Är jag skadad? Absolut. Allt jag lyckas med är en revanch, för att ända sedan jag minns så har jag fått höra: Du kan ingenting. Du är lika äcklig som din ho*a till morsa. Du är ful. Du är inte mitt barn. Din mamma har lärt dig att ljuga så bra att du tror dig själv. Spö fick man om man busade då mamma inte var hemma.
Jag minns en gång då mamma låg på sjukhuset, hon hade opererat sig för något, tror de va en äggstock, och plötsligt är min morbror där för att ge oss välling. Jag minns inte hur gammal jag var, men jag minns att han var där. 
 
Jag slog ofta mitt huvud i väggen för att få uppmärksamhet av han som ska kallas min pappa, han satt vid sin dator, hela tiden. 
 
Pokerkvällar där min lillasyster satt i knät runt bordet som var fyllt av Tyresös elit-alkisar. Min fina vackra lillasyster. Min säng blev nerpissad av en alkoholist vid namn Per. Han haltade och var rätt snäll minns jag.
 
En natt, då mamma träffat sin nuvarande man, så sov vi alla hemma hos honom (Han bodde en port ifrån oss). 4 pers i hans säng då vi plötsligt alla vaknar av en kraftig smäll. Mamma och J undrar båda var det var och mamma ber oss vara helt knäpptysta. Vi alla smyger till vardagsrummet där vi sedan alla stod och tittade ut och såg att grinden till uteplatsen låg på marken. Jag minns även att mamma sa: få jag hit baseboll-trät så ska jag ut o **** **** **** ****.... Vi alla visste ju vem som låg bakom dådet. Det var han som kallas för vår pappa. Jag minns att vi gick och la oss och jag vågade inte somna, tänk om de kom tillbaka. 
Jag frågade en gång om det var han som hade gjort de där mot J, och han svarade: Det var en kompis till pappa, men det får du inte säga till någon, fattar du det?!
 
Jag har fram tills att jag själv bildade familj haft så dåligt självförtroende på alla plan att jag inte ens velat leva, suicidabel? Javisst, fram tills att jag hittade Jesper. Tills vi fick våra fantastiska barn. Jag lever för min familj och mina vänner. Ni är mina allt!
 
I detta fall så är det kvinnan som farit illa, men tänk om det varit mannen...?
 
 
 
 

Hur kan du...???

Publicerad 2013-01-09 07:52:22 i

Hur kan du komma med anklagelser som inte stämmer, förstår du inte att du en dag kommer få allt emot dig? Vem är det som är våldsam egentligen? Att du hotat med att både slå och döda mig väger nog tyngre än dina ord.

Jag blir så besviken så det finns inte ord. Du måste ha något som inte står rätt till, men det förstår jag. Att aldrig känna sig älskad av ens föräldrat kan göra en människa konstig...

/Lollo

En sak jag hakat upp mig på.

Publicerad 2013-01-07 15:40:24 i Allmänt

Är den att jag fått höra av en person att mina barn är ouppfostrade.
Jag kan meddela att det inte är så. För mig är det viktigt att mina barn lyssnar på vad jag säger, och de lyssnar kanske 1 gång av 10. Innerst inne vet de om vad som är fel och rätt. De busar, skrattar och dom verkligen älskar sina liv, det kallar jag för livsglädje, inte ouppfostran. Jag anser att barn som bara sitter och väntar på tillåtelse, är de barn som är ouppfostrade. Barn som är "tråkiga" som aldrig trotsar sina föräldrar är tråkiga barn. Mina pojkar är två lika envisa individer som sin mamma, och de har lite "jävlar anamma" i sig.
Pojkarna är fyllda av fantasier när de leker, och mycket lär det sig av andra barn.
 
Och med det skrivet vill jag bara säga: döm ALDRIG någon, innan du verkligen känner personen i fråga.
 
/Lollo

Nytt år!!

Publicerad 2013-01-02 19:14:40 i

Nyårsafton var helmysig med nära vänner och barn, massa god mat och lite vin på det. Sen jobbade jag ett kvällspass på nyårsdagen, helt ok!

Just nu har jag satt mig i soffan, lagt barnen i sängen, ätit glass o kollar på criminal minds!

Ovanligt pigg är jag, men klockan är trots allt bara 19:15:)

Annars är allt skit när jag inte är med min familj. Men det ska nog lösa sig!

//L

...

Publicerad 2013-01-02 16:26:08 i Allmänt

 
 
Ungefär så.

Om

Min profilbild

Louise Tocklin

Mamma till Noah, 7 år, Lucas, 5 år, och Caspian 1 år. Medial, undersköterska och sångerska!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela