Lollo

Bara om mig. Mina tankar. Mitt liv.

Oj!

Publicerad 2015-02-24 18:21:11 i Allmänt

Insåg just att jag hade många läsare, väldans många! Jag kanske ska börja blogga varje dag, är bättre på att skriva av mig än att prata av mig då jag haft svårt hela livet att lita på många.

Idag har jag legat i soffan hela dagen, utslagen.. Haft sån smärta i hälen att när jag går på den så gör de ont i hela benet.. Är de värre imorgon får jag åka till doktorn så får vi se, de börjar nämligen pulsera nu också i hälen...

Har börjat ta en daglig promenad i skogen, men idag fanns inte energin...

Trodde jag var redo för att ta tag i allt, men det blev tvärstopp!

Nu ska jag glo på tv:n igen..

Ha en skön kväll//L

Sömnbrist!

Publicerad 2015-02-23 05:19:32 i Allmänt

Jag har inte så jätte svårt att somna på kvällarna, men att få sova en hel natt har jag inte gjort på drygt 2 veckor snart.. Vaknar av diverse anledningar, men de kommer väl sen.. Det får helt enkelt bära eller brista i allt.
 
Idag blir det till att ringa BB för att få till ett möte, så jag ev får jobb där, skulle vara helt underbart, det skulle lätta så mycket om det kom nu. Sen har jag massa annat att ta itu med, men det gör jag i MIN takt, på MINA villkor.
 
Caspian har sovit hos mig inatt, så mysigt, men så orolig han varit, har gett han healing, och han fick även från annat håll, vilket hjälpte, han har inte vela ha mat, men har vaknat till av att jag inte haft en hand på honom.
När han vaknar ska vi ta ett bad, så han får plaska av sig lite, sedan hämtar Jesper honom, kommer såklart sakna min lilla skrutt lika mycket som jag saknar hans bröder, men har fått massa energipåfyllning nu av han så nu orkar jag mer!
 
Denna vecka har mina syskon sportlov, o jag har absolut ingen aning om vad som händer och sker, men det ska nog bli bra!
 
Nu ska jag fortsätta dricka kaffe innan Caspian vaknar och dagen sätter fart!
 
Ha en skön dag alla!
 
//L

Hjälpen

Publicerad 2015-02-20 04:22:47 i Allmänt

Jag har som många andra mål i livet jag gärna önskar uppnå, vissa mål är lättare att nå än andra. Just nu ligger fokus på att bli av med alla måsten som ligger o trycker på o smyger sig sakta på mig och sedan exploderar i stress. Stressen gör att jag totalt bryter ihop emellanåt. Alla säger "ta det lugnt" men det går helt enkelt inte just nu.

I helgen blir de en kortare resa för att kunna bara få vara o ladda batterierna, vart de bär av är inte helt säkert ännu, men vet att det blir bra att göra denna resa!

Häromdagen hämtade jag mina älskade pojkar på dagis o skola, Lucas blev tårögd när jag kom o jag blev så rörd, älskade barn!

Ja jag har tänkt på mig själv, för jag måste få göra vad jag kan för att få må bra och bli hel igen. Jag fick så elaka kommentarer som: "Du tänker bara på dig själv", "Jag tror inte ens du älskar eller bryr dig om dina barn". Jag vet själv vad jag känner för mina barn, och det vet de som är mina vänner också!
Jag är oerhört trött på att människor anser att jag är dum i huvudet över val jag gör som gynnar mig. Jag har gett så mycket av mig till alla andra, att det är dags att ändra på det.

Många undrar även har hon träffat någon. Ja jag har träffat någon, tyvärr är omständigheterna inte bra att skriva mer än så om de nu. 

Nu ska jag fortsätta dricka kaffe då jag vaknade 03:03...

Ha en superbra helg alla!

//L

Soppa...

Publicerad 2015-02-14 07:35:33 i Allmänt

Ja jag sitter i en jobbig sits. Delvis har jag orsakat den själv, men jag har gjort vad jag känner att jag behöver och vad som känns bäst för mig. Ja jag har börjat tänka på mig själv. Jag har varit så upptagen med att tänka på alla andras behov och välmående nu att jag för en tid tänker på mig.
 
Jag är så otroligt tacksam för de som stöttar mig och låter mig få prata när jag själv behöver det, utan att tjata på mig..
 
En arbetsintervju på G i alla fall och sedan har jag fått mitt CV vidarebefordrat  till en annan avdelning på Akademiska i Uppsala, de känns som steg i rätt riktning. Sedan ska det ordnas med boende och ett regelbundet umgänge med mina älskade pojkar som jag saknar så. Hade inte Noah gått i skolan hade jag velat vara med dom varje dag.
 
Det ryktas lite om att det kommer hända något, önskar så jag kunde skriva av mig det här, men det går bara inte..
Men jag vet också att i slutänden är jag segraren, och starkare än innan!
 
Nu ska jag strax åka iväg på äventyr, ha en underbar dag allesammans!
 
//L
 

Att släppa taget

Publicerad 2015-02-11 04:54:58 i Allmänt

Som jag skrivit tidigare ligger jag i skilsmässa. Jag "bor" hos mina föräldrar tills vidare för att reda ut saker och ting. Jag behövde komma tillbaka till verkligheten. 

Jag börjar hamna på banan igen, ska på arbetsintervju på min mammas avdelning på Danderyds sjukhus, BB, sedan ska det hittas ett boende som jag kan fungera i. Försöka få regelbunden tid med barnen så snabbt som möjligt, då jag saknar dom så det gör ont, och jag vet dom saknar mig. 

Skilsmässan trodde jag skulle vara någelunda smärtfri, men ack så fel jag hade. Det blir lite "Deja vu" över det hela då mina föräldrar skilde sig. 
Jag är otroligt start i mig själv, men vet att några ser denna fasad jag har och bakom fasaden finns tårarna. 
Emellanåt gråter jag för att jag inte orkar mer, men samlar energi för att resa mig igen och orka. 

Jag har funnit en ny kraftkälla där jag återfår energin jag behöver för att orka, men även vägledning i hur jag ska hantera situationer som uppstår.

Jag kan inte styra mina känslor, jag kan inte styra över vad jag känner, speciellt när en känsla av lycka strömmar genom mig, för jag har börjat tänka på mig själv; mina behov och mitt välbefinnande. 

Nu är det dags för kaffe sen dusch innan dagen börjar, ha en bra dag allesammans!

//L


Om

Min profilbild

Louise Tocklin

Mamma till Noah, 7 år, Lucas, 5 år, och Caspian 1 år. Medial, undersköterska och sångerska!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela