Lollo

Bara om mig. Mina tankar. Mitt liv.

Att förlora en vän... eller tre...

Publicerad 2013-03-30 08:37:22 i Allmänt

Jag kommer i detta inlägg inte skriva ut några namn, ni vet nämligen själva vilka ni är. En av er kommer att bli irriterad. En av er kommer kanske inte ens läsa detta. Och den sista av er tre kommer vända på allt och använda det emot mig.
 
Vän 1; Vi hade så himla roligt tillsammans. När jag berättade för dig att jag väntade barn, ansåg du att det var en dum idé att behålla barnet. Sedan valde jag dig för ett uppdrag som du inte klarade av.
 
Vän 2; Du var en del av vår familj, men allt jag tipsade om fick din respektive att framstå som om det var kritik, när du faktiskt innerst inne visste att jag menade väl. Än idag har du inte bett om förlåtelse, utan du har snarare släppt taget om de som ansågs vara dina bästa vänner.

Vän 3; Du "glömde" att jag fyllde år. Vänner som säger "Jag älskar dig" glömmer inte bort sina bästa vänners födelsedagar. Den enda gången du hörde av dig var för att du behövde en bra människa, att du inte egentligen förstår varför jag tackade nej... under lång tid blev jag nedtryckt och förolämpad och utnyttjad, jag skulle aldrig sätta mig i den sitsen igen.
 
Jag vet vilka mina riktiga vänner är, och jag är så glad att jag har er i mitt liv, ni finns ALLTID där och jag för er.
 
Jag är förbannat bitter på människor som blir totalt handlingsförlamade, men vet ni? Jag skiter i er nu, nu har jag skrivit det jag ville och kommer påbörja en bearbetning av ett avslut av er.

Mer armband!

Publicerad 2013-03-27 05:28:08 i

Ni söm är intresserade kan kommentera här så ska vi ordna så du får just ditt favoritarmband, alla jag lägger upp nu är de jag har klara!

Ojsan:)

Publicerad 2013-03-25 05:12:46 i

Har lixom inte hunnit med att blogga, för jag har hittat en ny hobby, göra egna armband! Skickar med lite bilder o uppdaterar bloggen senare!

Dödsannonser...

Publicerad 2013-03-14 05:35:47 i

Jag har ett "måste" begär att läsa dödsannonser i tidningarna jag läser som till exempel i "mitt i" tidningarna. Jag brukar läsa de för Huddinge och även de från Botkyrka. Häromnatten så drömde jag att jag läste i en enkelrad att en person gått bort, det finns alltid en kolumn som de står "avlidna" eller dyl o så bara deras födelsedatum o så brukar det iband i nästa nummer komma en större annons, denna vecka fanns namnet jag läste i drömmen med i tidningen fast i en stor annons.

Jag börjar ogilla det här med att jag kanske är synsk och känner på mig saker som sen inträffat i verkliga livet...

Bröllop!

Publicerad 2013-03-12 05:30:13 i Allmänt

Japp, inatt var jag på bröllop mellan Erika och Dennis. Erika hade en fin diskret klänning med lila och rosa blommor. Jag (och den andra tärnan som jag inte minns vem de var) hade stickade klänningar som Jesper handlat (De var hemska). Mamma och jag besökte en skobutik i Tyresö C för jag hade inga matchande skor till min stickade (ylle) klänning. Han som jobbade där sa: kom här och vi fick gå "backstage" där de hade ett sjukt snyggt lager med 3 våningar skor. Jag hittade inga skor där tyvärr, och cermonin minns jag inte.
Jag minns klänningen i detalj o den passar INTE som tärn-klänning, ush! Men jag kunde inte säga något till Jesper för han var så nöjd med sitt kap...
 
Drömmar alltså...
 
 

Arg!!

Publicerad 2013-03-11 05:25:00 i

Jag blir så arg på mig själv att jag tillåter mig själv att somna tidigt, igår var klockan inte ens 20:00 när jag somnade. Så därför vill jag med detta inlägg belysa min otroliga man! Han har donat och fixat med middag, ordnat med all disk, handlat, gjort alla till lags, klappat på mig! Vad är jag för en fru?! Tråkig fru! Jag får väl börja ta en kaffe på middagen så jag orkar vara uppe lite längre, detta är ju helt ohållbart! Om dryga månaden har vi varit gifta i 3 år, ska jag somna då när vi myser? Nä, jag skulle vilja ta honom på en kryssning i en lyxig hytt där bara vi kan vara!


Skäms på mig!!
//Lollo

Helg!

Publicerad 2013-03-08 06:04:52 i Allmänt

Igår var jag en sån där tråkig fru som somnade tidigt, men jag var helt slut! Först var pojkarna på förskolan en stund för att gå "Hasa-loppet", sen åkte vi till mamma, där jag sov i nästan 2 timmar, sen hem o jag bad Jesper laga middag, sen satte vi oss alla i soffan och hade torsdags-mys istället för fredags-mys då jag dels jobbar kväll och sen ska pojkarna iväg på kalas ikväll. 
 
Imorgon jobbar jag dag, då ska pojkarna ut till Tyresö och sova där, och Jesper och jag har BF hemma, Jag frågade Jesper vad vi skulle äta till middag och han sa: smörgåstårta, så det ska vi pyssla med imorgon, det är ju inte alls ofta vi lagar mat tillsammans, så det ska bli mysigt!

På söndag ska familjens shack-mästare åka iväg och spela schack hela dagen, så eventuellt åker jag o hämtar pojkarna, då får jag träffa min brorson också hoppas jag.
 
Men nu vill jag att våren ska komma, funderar även på om vi ska ta en tur till skåne innan sommaren också, saknar gammelsvärmor, svärmor, svärfar, svägerskor o alla som bor där nere!
 
Ha en skön helg alla!!

/Lollo

Typiskt!!

Publicerad 2013-03-05 04:53:20 i

Somnade som vanligt i soffan igår, vilket resulterade i att jag vaknade vid 04:30.. Jag måste bli av med min förkylning nu så jag kan gå o träna, måste röra på mig känner jag!

Idag tänkte jag inviga mina nya skor som är såå fina! Hittade även ett najs par till Jesper! Noah fick en ny jacka o nu måste jag bara hitta regnkläder som är tunna till båda pojkarna!

Snart ska jag duscha o sen jobba!

See ya!

Mitt straff blev fotboja.

Publicerad 2013-03-03 05:15:02 i Allmänt

Inatt drömde jag att jag blev straffad med att ha fotboja, jag minns inte vad jag gjort för att få det, men det var inget allvarligt, inget som hade skadat en annan person.
Med fotboja blir man "fängslad i sitt egna hem" med ett individuellt anpassat schema för utevistelse, men jag kunde gå ganska långt med  bojan, men jag var ändå orolig att polisen skulle komma.
Med fotbojan så var jag och "hälsade på" på mitt jobb. Där fanns ett par (som i verkligheten inte finns där), de hade varit tillsammans länge och nu skulle dom flytta från oss, och jag var så ledsen, det kom tårar från både personal och andra boenden.
 
Det var sommar ute så jag var ute mycket med pojkarna, jag var mest med Lucas och Jesper var med Noah som skulle lära sig cykla utan stödhjul.
 
Aej ibland drömmer man skumma saker.

Idag vill lillebror att vi ska åka med honom till stora staden, vi får helt enkelt se vem eller vilka som åker in!
Jag tror det blir jag och Lucas, så kan Noah hänga med stora pojkarna ovanför oss, så kan Jesper ligga o slappa hemma =)
 
Nä, nu är det dags för kaffe!

Ha en skön dag allesammans/Lollo

Om

Min profilbild

Louise Tocklin

Mamma till Noah, 7 år, Lucas, 5 år, och Caspian 1 år. Medial, undersköterska och sångerska!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela