Lollo

Bara om mig. Mina tankar. Mitt liv.

Störningsmoment just nu....

Publicerad 2013-10-27 06:03:47 i Allmänt

Jag är en tjej med mycket åsikter. Ibland säger/skriver jag dom, ibland pratar jag bara om dom, men som nu ska jag skriva lite saker...

*Jag har "blivit av" med två vänner, förlusten känns inte så värst mycket, men en av dom verkar inte ens bry sig, den andra verkar inte ens försöka "laga" det klippta bandet. Jag har få vänner, o de är allt för mig, jag skulle göra allt för dom, ni vet själva vilka ni är!

*En person har vid ett tillfälle sagt att mina barn är ouppfostrade, jag stör mig på det något fruktansvärt, för mina barn får lära sig efterhand vad som är rätt och fel, jag tar det då det kommer, och bara för att mina barn inte sitter i parken och väntar på "tillstånd" att få leka eller busa så är dom inte ouppfostrade, mina barn är barn, och vill de vara det tills de är 20 får de gärna vara det. Huvudsaken för mig är att mina barn får all kärlek och värme av både mig och Jesper och våra vänner så det är trygga. Andra föräldrar får gärna skälla/säga till mina barn, det biter lite bättre då, för alla med barn vet att mamma och pappas ord bara flyger förbi ibland.

*Tankspridd är mitt förnamn just nu, jag glömmer saker, men jag är människa, påminn mig istället för att bli sur för att jag glömmer.

*Många säger "akta, du ska inte bära/göra si eller så, du är gravid", just ja, jag är gravid, har barn, och är inte socialt missanpassad, jag har en mage i vädret thats it, det enda jag vill ha "hjälp" med är att respektera att jag äter hela tiden och är just nu helt mat-tokig :)

*Människor som gnabbar och gnäller över skitsaker som ni inte gör något åt, sorry jag lyssnar inte, för är ni inte villiga att själva försöka göra ert liv bättre kan jag inte hjälpa er, lev för dagen, glöm morgondagen.


*Återinföra värnplikten, Nej, men gör specialutformade utbildningar för de som har psykiska eller fysiska funktionsnedsättningar, de kan säkert hjälpa till på något sätt, som att organisera, vårda, ja det finns massor, låt de som vill göra värnplikten få göra det istället för att påtvinga de som absolut inte vill.

Sedär, nu har jag kräkts lite och det kändes bra.

Idag är det kalas som gäller för pojkarna, själv ska jag sälja av lite grejer, städa och eventuellt göra cakepops, får se vad jag hinner med!

Nu ska jag strax ordna med frukost, ha en underbar dag!

//L

Storm!

Publicerad 2013-10-18 06:46:01 i Allmänt

Det spöregnar och blåser storm ute, det skulle ju snöa :(
Nåväl, snön kommer så småning om!

Förra veckan var jag så galet irriterad på så mycket saker att jag nästan exploderade, men nu har jag glömt bort det mesta så det är ju bra det!

Idag väntar ett kvällspass och jobb hela helgen, dock idag tänkte jag börja tidigare för att hjälpa mina kollegor med lite dokumentation, så det blir en tidig lunch för min del och innan dess ska jag försöka städa lite, och sen möta upp en tjej för att köpa ett par skridskor till Noah, sen ska jag på jakt efter skridskor till mig själv, får se om Lucas vill ha ett par också, dom brukar alltid ha små på "PMU" här i Huddinge, en secondhand butik.

Noah ska ikväll gå på Disco med en kompis, hoppas verkligen han tycker det ska bli kul, ett smart sätt att få in lite pengar till klasskassan tycker jag!

Nu ska jag väcka man och barn så de kan gå till skolan!

Ha en skön helg allesammans//L

Om

Min profilbild

Louise Tocklin

Mamma till Noah, 7 år, Lucas, 5 år, och Caspian 1 år. Medial, undersköterska och sångerska!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela