Lollo

Bara om mig. Mina tankar. Mitt liv.

Jesus Christ Hell!

Publicerad 2012-09-30 07:49:17 i

Noah har nåt virus som vandrar runt i kroppen, det har gett en 6-8 timmars skyhög feber, huvudvärk, röda utslag, kräkningar. Igår var vi på akuten då huvudvärk och kräkningar inte är en bra kombo! Under tiden passade Lucas på att kräkas en vända, vilket han alltid gör en enda gång då han får feber.. Bah!

Igår var jag även och såg Jesus Christ Superstar med Olle och hans mamma, supertrevligt och självklart var föreställningen GRYM!

Idag ska jag försöka lufta barnen lite, det är inget som skadar dom, sitta i parken bara o andas lite, annars ska jag försöka ragga tag på en tvättmaskin då lakan och tröjor blev nedkräkta...

En annan sak, jag glömde ju min plånbok hemma igår vilket jag upptäcker på sjukhuset, så taxin fick vända, vi sket sen i taxin och bad Jocke köra oss, så jädra snäll alltså! Och sen kom han även och hämtade oss, här ska bakas en tårta!

Skickar en inbjudande bild från sjukhuset också!

Ha en bra fortsatt
helg på er!

Jag vann!!!!

Publicerad 2012-09-20 07:41:32 i Allmänt

Jag vann över febern, sömn och vila är den bästa medicinen, och så lite febernedsättande såklart!
Nu ska bara snuvan försvinna också, men vilken otrolig skillnad 0,5 grader gör på ens kropp, jag mår dåligt väldigt snabbt vid mindre stigningar av febern, men nu hoppas jag att jag slipper mer förkylningar! Jag funderar dock på om jag ska vaccinera mig och barnen mot influensan, vi har haft den en gång här o dy bubblan vad det var hemskt, tur i oturen låg hela familjen i 40 graders feber, och dieten bestod av glass, cola och soppa, ingen orkade äta något, eller laga något för den delen heller, den enda som pallrade sig ut för att handla var Jesper, min kämpe!

Idag ska jag och barnen åka in till stora staden, det blir en tur till "Panduro" och sen tror jag vi ska gå till kungsan och kanske ta en sväng genom gamla stan, bara jag och barnen, kan bli mys!
Dock ska jag ha sällskap på tåget med E och hennes lilleman som smittat mig, och så hennes mamma O!

Just nu vibrerar hela golvet här hemma för att dom håller på och bygger en labyrint-ramp utanför, tur att man inte jobbat natt eller så!

Nähä, dags att fylla på kaffe-koppen och sedan få i oss lite frukost!

En sak jag undrar bara, inom loppet av 30 min har jag hört orden "Håll käften" och "Käften" i "Shrek" minst 2 gånger, varför svära i en sån populär barnfilm...?

Orka!!

Publicerad 2012-09-19 07:53:51 i

Nu är det tredje dagen med feber, vill bara att den ska försvinna, framför allt för att jag ska orka vara mamma och fru, men sen för att kunna jobba, det suger ju att bara ligga hemma i soffan och vara orkeslös! Hoppas att när jag vaknar imorgon att febern är borta, jag ska ju jobba i helgen!!

Lucas är också lite mer snorig nu, men han verkar ändå relativt pigg, så vi får se om han också blir dålig..

Många är förkylda nu, och jag hoppas att det inte blir mer nu på ett tag sen!

Jesper har återbesök nu på morgonen angående sin hand, han har betydligt mindre ont nu och verkar mest störa sig på att handen är gipsad, han har ju fått använda den gipsade handen ändå, trots att jag försökt att underlätta hans vardag, typ köpa färdigskivad ost, skurit upp det som ska lagas o så.. Men han kan själv;)

Nu ska jag dricka upp mitt the, som jag fick av finaste Marianne och Jocke i födelsedagspresent!
MUMS!

Jag är döende!

Publicerad 2012-09-18 06:51:53 i

När jag har som nu, 38,1 i feber så är jag helt sänkt! Har tagit alvedon så förhoppningsvis sjunker den lite.. Jag hade hoppats på en endags-feber, men dessvärre lär jag bli liggandes en vecka :( jag hoppas att jag kan jobba i helgen i alla fall, så snälla feber, stick!

SKITEN OCKSÅ!

Publicerad 2012-09-16 18:51:01 i Allmänt

Nuu är det min tur att bli förkyld, ont i halsen och småhostig, och näsan rinner smått... hua!

Hopplöst!

Publicerad 2012-09-16 06:28:25 i Allmänt

Ja det här är hopplöst, när klockan är 20:00 så är jag så trött att jag skulle kunna somna ståendes, även fast jag ibland sover en stund på dagen. När vaknar jag då när jag somnat runt 21:00-22:00? Jo, oftast 04:00 men ibland 05:00-05:30, det är ju kul när det är helg eller då man är ledig, igår gick jag omkring som en zombie för att jag var så trött, jag vet vad det beror på, mina skittabletter, de är ett nödvändigt ont, de fungerar att jag mår bra, men ska jag då istället vara så trött att jag inte orkar något? Nä, jag ska ringa läkaren då jag fick ett tips om en annan tablett , dom dessutom inte är lika dyr som den jag äter, den är ca 600:- billigare! 

Nåväl, idag ska Jesper jobba, dels för att kompensera lite för imorgon då vi ska till BUP och prata om Noah, och sen för att han efter att JAG behövt ringa till ortopedkliniken i Huddinge för att be om en tid för återbesök efter hans MR, vad trodde dom, att han skulle gå omkring med sitt rosa gips i flera veckor till? Nä tack.

Har jag bokat en tid för Lucas besök hos hans öronläkare då? Nopp, jag är sämst! Detta är också något som måste göras, bah! Och fixa vår box, det har jag inte heller gjort, hua!

Idag ska vi i alla fall bara vara i parken tror jag, jag funderar på att steka lite pannkakor till barnen som de kan äta till lunch ute, vi får se, skulle vara trevligt att grilla lite i detta väder, bara korv eller så!

Nä, nu är det dags för kaffe, see you!

/Lollo

Okejrå!

Publicerad 2012-09-06 19:57:28 i

Jag slänger upp en till bild innan jag nattar mig:)

"Vi måste ses"...

Publicerad 2012-09-06 08:01:14 i

Det är en kommentar min man fått höra några gånger nu, även jag, måste ses? Varför då? För principens skull eller för att det klingar bra i munnen? Nä, jag tror att måttet av falskhet har nått sin gräns, om inte annat moralen, var tog den vägen?

Jag är lite upprörd faktiskt...

Jobba och baka...

Publicerad 2012-09-06 06:29:15 i

Jag jobbar kväll fredag, lördag, söndag, och på söndag är det dop och har tårta att göra, har pysslat på dekorationen lite grann, är låååångt ifrån färdig, men det är kul att pyssla:) idag ska jag åka med E och hennes K och handla lite till, puh, det rullar på i kassan, men det är såå värt det:)

Nu kaffedags!

Ha de!!//L

BUP

Publicerad 2012-09-04 05:50:47 i

Igår var jag och Nosen på BUP. Noah fick leka och jag prata. Han ville inte påstå att Noah har någon bokstavskombination vilket var skönt. Jag berättade att jag har en känsla av att han är kanske deprimerad, därav hans utbrott.. Noah pratade mycket om spel, om att ha ihjäl andra monster i spel, det är oundvikligt, men jag och Jesper ska dit själva om någon vecka och prata.

Nu dags att fixa sig för jobbet, ett kapitel i taget...

/Lollo

Fasen då!

Publicerad 2012-09-02 05:43:50 i Allmänt

Har virvlat runt i sängen inatt igen, somnade rätt fort igår... Var ju hemma mest hela dagen pga regnet, men på EM gick vi ut och träffade Lisa och Zack. Dom hade kul som vanligt och idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på..
Har ett pass inbokat på SATS 10:30 och kanske åker vi till mamma efter det, vi får se helt enkelt!

Skulle behöva köpa gummistövlar, men det ser ut som att jag får vänta tills nästa månad, de är så dyra :S

Nä, nu ska det spelas lite, tjingeling!

Lite sådär...

Publicerad 2012-09-01 07:08:00 i Allmänt

Regn, regn och regn, och så lite tårar på det..




Bra att jag publicerade innan jag hann skriva klart...
Livet känns tufft just nu, en skadad man, ett barn som ska till BUP på måndag och tankarna bara snurrar om honom, gammalt som inte vill lämna mig ifråd som påminner en ständigt om ens tuffa uppväxt... nåväl, jag skyller allt på regnet, för hade det varit soligt ute så hade det kännts bättre. Allt ordnar sig, men jag vill att allt ska ordna sig NU!

Om

Min profilbild

Louise Tocklin

Mamma till Noah, 7 år, Lucas, 5 år, och Caspian 1 år. Medial, undersköterska och sångerska!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela